Lauantaina vastassa Honka

Klubi jatkaa pelejään Kansallisessa Liigassa tulevana lauantaina, kun Bolt Arenalla saapuu vieraaksi Honka.

honkaennakko

HJK palasi tiistaina voittojen tielle, kun se kaatoi vieraskentällä PK–35 Vantaan maalein 2–1. Klubi on nyt kerännyt 14 pelistään 20 pistettä, joilla se on sarjataulukossa jaetulla neljännelle sijalla yhdessä FC Hongan kanssa.

Honka puolestaan pelasi viime pelissään maalittoman tasapelin PK–35:n kanssa. Keväällä Honka ja HJK pelasivat 0–0-tasapelin Tapiolassa.

HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas on estynyt henkilökohtaisen syiden takia lauantain pelistä. Arttu Heinonen vastaa ottelussa valmennuksesta.

– Saimme tiistaina erittäin ison ja tärkeän voiton viime pelistä. Se on nostattanut varmasti itseluottamusta koko joukkueella. Tämä on paistanut viikolla harjoituksissa ja erittäin hyvillä fiiliksillä lähdemme metroderbyyn, Heinonen kertoo.

HJK ja Honka ovat siis jaetulla neljännella sijalla ja näin ollen molemmat jahtaavat yläpuolella olevaa kolmikkoa.

– Honkaa vastaan olemme pelanneet viime vuosina erittäin tasaisia pelejä ja nyt on taas odotettavissa kova taistelu pisteistä. Tarvitsemme kaiken tuen myös katsomon puolella, joten haluan toivottaa kaikki tervetulleeksi kannustamaan meidät voittoon, Heinonen lisää.

HJK ja Honka kohtaavat Bolt Arenalla lauantaina kello 18.00.

L