Laura Hillberg jatkaa Klubipaidassa

HJK ja Laura Hillberg ovat solmineet kauden 2024 kattavan jatkosopimuksen.

Laura Hillberg - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

20-vuotias monipuolinen puolustuspään pelaaja Laura Hillberg nähdään jatkossa myös Klubipaidassa. Juniorivuosina Hillberg pelasi VJS:n ja FC Espoon riveissä. Syksyllä 2018 nuori lupaus siirtyi Klubiin, jonka jälkeen hän pelasi kahden kauden ajan HJK T18 Akatemiassa. Hillberg on myös ollut tuttu näky nuorten maajoukkueissa.

Kansallisen Liigan otteluita Hillberg on pelannut kolmen kauden ajan ja otteluita on kertynyt yhteensä 37. Viime kaudella peliaikaa Hillbergiltä vei polvivamma.

Päävalmentaja Arttu Heinonen näkee Hillbergin laadukkaana ja monikäyttöisenä pelaajana:

– Olen erittäin iloinen siitä, että Laura pitkäaikaisena Klubilaisena jatkaa meillä vielä tulevallakin kaudella. Lauran viime kausi oli haasteellinen keväällä tapahtuneesta loukkaantumisesta johtuen, joka jouduttiin operoimaan keskellä kautta. Kuntoutuminen on kuitenkin mennyt hienosti ja Laura pääsi loppukauden aikana pelaamaan muutaman pelin meidän yhteistyöjoukkueiden mukana. Laura tuo meille puolustukseen laatua ja nopeutta puolustaa 1v1 tilanteita, sekä loistavaa syöttämistä paineen alla. Laura on myös monikäyttöinen pelaaja, pystyy pelaamaan myös laidalla tarvittaessa!

Myös Hillberg itse on erittäin tyytyväinen jatkosopimukseen ja toivookin ensi vuodelta ehjempää kautta.

– Olen viihtynyt hyvin viimeiset 3 vuotta edustusjoukkueessa ja koen että tämä on oikea paikka minulle myös ensi kaudella. Mennyt kausi jäi harmittavasti omalta osaltani kesken polvivaivan vuoksi ja tulevasta kaudesta toivonkin ehjempää, Hillberg kertoo.

– Joukkueena näytimme jo viime kaudella mihin pystymme ja tulevalla kaudella meidän onkin parannettava siinä että saamme itsestämme joka pelissä parhaan irti, tavoitteena tietenkin sarjan voitto. Omalta osaltani haluan kehittää etenkin vaarallisuutta hyökkäyssuuntaan ja tavoitteenani on omien vahvuuksien hyödyntäminen, jotta voin auttaa joukkuetta mahdollisimman isosti. Odotan ensi kaudelta eniten yhdessä tekemistä ja sitä että päästään joukkueen kanssa iloitsemaan onnistumisista, Hillberg päättää.