Leonie Pankratz Klubin paidassa myös kaudella 2022

Heinäkuussa Klubiin siirtynyt Leonie Pankratz jatkaa HJK:ssa myös kaudella 2022.  

Aiemmin urallaan muun muassa Ranskan, Saksan ja Islannin pääsarjoissa pelannut Leonie Pankratz pelasi kaudella 2021 Kansallisessa Liigassa 11 ottelua HJK:n paidassa viimeistellen niissä yhden maalin.  

– Nautin todella paljon ensimmäisestä kaudestani HJK:ssa. Tunsin oloni alusta alkaen erittäin mukavaksi seurassa. Kokemus oli uusi urallani, sillä liityin joukkueen mukaan suoraan tauolta, kun kausi Suomessa oli käynnissä. Kehoni tarvitsi aikaa, ja vihdoin kun koin olevani 100-prosenttisessa kunnossa, oli kausi jo ohi, joten odotan todella innolla seuraavan kauden aloittamista! Ensi kaudesta haluamme tietysti tehdä vielä paremman, pelata johdonmukaisemmin ja näyttää laatumme jokaisessa pelissä, Pankratz kertoo.   

– Henkilökohtaisesti tunnen nyt Kansallisen Liigan ja suomalaisen pelityylin, joten enää minun ei tarvitse yrittää sopeutua uuteen vaan voin keskittyä enemmän peliini ja itseni parantamiseen. Toivon, että voin auttaa joukkuetta monilla syöttöpisteillä ja maaleilla, Pankratz jatkaa.  

– Leonie on Euroopan huippusarjoissa ja -seuroissa pelannut kokenut pelaaja, joka osoitti tasonsa jo syksyn aikana. Olen erittäin tyytyväinen, että hän jatkaa meillä. Leonie pystyy pelaamaan monessa erilaisessa roolissa. Lisäksi hän on fyysisesti vahva pelaaja, joka pystyy pallon kanssa ohittamaan ja tuottamaan laadukkaasti myös maalipaikkoja, HJK:ta myös tulevalla kaudella luotsaava Jonne Kunnas kommentoi ja jatkaa:  

– Erittäin hyvä joukkuepelaaja, joka tuo myös kokemuksensa lisäksi persoonansa koppiin ja sitä kautta lisäarvoa koko joukkueelle.  

Pankratzin lisäksi muitakin tuttuja nimiä nähdään myös tulevan kauden joukkueessa.

Päättyneellä kaudella Klubia edustaneista pelaajista seuraavien sopimus kattaa myös kauden 2022:
Ella Kelloniemi
Linda Räisänen
Jasmin Mansaray
Laura Hillberg
Daniela Tolonen
Ilona Walta
Sonja Hillberg 
Peppi Kontturi