Liigainfossa odottava tunnelma

HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen kuittasi olankohautuksella muiden Liigavalmentajien puheet ennakkosuosikin asemasta. Kautta kun ei ole vielä minuuttiakaan pelattu.

-Mediapeliä ja tyhjää puhetta, mä en tuohon lähde mukaan. Kausi on pitkä ja liigassa on monta hyvää joukkuetta, hän vastasi.
Joukkueen tulostavoitteista Rautiainen ei Liigainfossa kertonut enempää.
-Sen voin luvata että peleissämme tulee olemaan tunnetta ja sydäntä mukana. Futis on hauskaa, ja pelaamisesta pitää kentällä nauttia.
Hän kertoi naisten tehneen todella kovasti töitä sen eteen että kaikki olisi valmista kun kausi alkaa. Joukkue on saanut harjoitella terveenä, mutta useat ikäkausimaaottelut ovat hieman sekoittaneet pakkaa.
-Liigacupin pelit pelasimme joka ottelun eri kokoonpanolla. Mutta se olikin hyvä paikka kokeilla pelaajia eri paikoille.
-Viime lauantain loppuottelussa Åland Unitedia vastaan pelimme oli 30 minuuttia sellaista kun toivon sen olevan Liigapeleissämme. Suunta on oikea ja kun pystymme pitämään parhaan tasomme koko 90 minuuttia olemme vaikeasti lyötävissä. 
-Se on selvää että kaikki joukkueet haluavat Klubin päänahan sarjapeleissä. Mutta kyllä mekin lähdemme jokaista peliä voittamaan.
Fiiliksen ja sitä kautta menestyksenkin kannalta Jutta heittää tärkeän pallon kannattajille.
-Peleihin toivon enemmän faneja kannustamaan, missä esimerkiksi Forza on ollut koko alkukauden?