Linda Nyman Klubissa myös 2023

HJK ja Linda Nyman ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen kaudelle 2023.

Linda Nyman - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

28-vuotias Linda Nyman siirtyi Klubiin viime huhtikuussa, mutta ehti pelaamaan loukkaantumisen vuoksi päättyneen kauden aikana vain kahdeksan Kansallisen Liigan ottelua. Liigaotteluita on ehtinyt kokonaisuudessaan kertymään kokeneen keskikenttäpelaajan uran aikana 137. Nyman on edustanut myös Suomea A-maajoukkueessa kahdeksan pelin verran.

Kokemusta on kertynyt myös rutkasti ulkomailta, missä Nyman on pelannut mm. Ruotsin Damallsvenskanissa Kungsbackassa, Italian Serie A:n Internazionalessa, La Ligassa Logronossa sekä viimeksi Tanskan pääsarjassa AGF:ssä. Suomeen ja Klubiin Nyman palasi viime keväänä.

Sekä Nyman että päävalmentaja Arttu Heinonen odottavat innolla uutta kautta loukkaantumisten jäätyä taakse.

– Viime kausi oli omalta osaltani todella rikkonainen loukkaantumisten takia. Tuntui, että jäi henkilökohtaisesti vielä paljon annettavaa joukkueelle. Olen erittäin motivoitunut tulevaan kauteen ja on hienoa jatkaa työntekoa Klubissa, Nyman painottaa.

– Linda tuo joukkueelle todella paljon kokemusta keskikentälle, sillä hän on pelannut kuitenkin ulkomailla sekä Helmareissa. Hän saapui meille kesken kauden ja kärsi pienistä vammoista. Nyt on ensisijaisen tärkeää saada hyvä ja ehjä pre-season, jonka jälkeen Linda pystyy auttamaan meidän joukkuetta erinomaisella taidolla ja kovalla työnteolla kohti menestystä! Olen erittäin innoissani, että saimme hänet pidettyä meillä, Heinonen komppaa.