Lindström: ”Ilves aina vaikea vastustaja”

HJK jatkaa Naisten Liigaa muutaman päivän tauon jälkeen. Edellinen ottelu pelattiin viime lauantaina, jolloin Åland United nappasi kotijoukkueelta täydet pisteet helteisessä kelissä. Keskiviikkona sinivalkoiset saavat vieraita Tampereelta. HJK:n ja Ilveksen kohtaaminen on järjestyksessään kauden toinen liigakamppailu.

Edellinen ottelu pelattiin vielä sisällä Talin jalkapallohallissa. Tuolloin Klubi vei pisteet todellisessa jännitysnäytelmässä. Tuon voiton jälkeen Klubi on kuitenkin ollut laskusuhdanteessa. Edellisestä viidestä liigaottelusta on saalina vain yksi voitto. 

Syytä iloon ei ole Ilvekselläkään, sillä sen kuntopuntari näyttää vain yhtä tasapeliä paremmalta. Sarjassa keltapaidat ovat tällä hetkellä kuudentena.

HJK-kapteeni Heidi Lindströmistä ei aisti lannistumisen merkkejä. Lindström kertoo, että joukkueessa vallitsee hyvä fiilis, vaikka itseluottamusta lisääviä onnistumisia kaivataankin.

  • Kaikkia pelejä lähdetään voittamaan. Nyt ei ehkä ole sujunut kovin hyvin, mutta Åland-ottelun toinen puolisko lupasi jo parempaa. Keskiviikon ottelussa olisi hyvä saada onnistuminen heti alkuun. Se lisäisi itseluottamusta, joita monilta pelaajilta puuttuu tällä hetkellä, Lindström kertoo.

Heidin mielestä joukkueen puolustuspeli ei ole sujunut toivotulla tavalla ja Ilvestä vastaan täytyy pysyä hereillä.

  • Ilves on aina ollut meille vaikea vastustaja. Ne tulee kovaa ja fyysisesti. Viime kohtaamisessa ne tekivät nopeasti maalin saatuaan meidän hyökkäyksen poikki. Täytyy olla tarkkana vastahyökkäyksien suhteen, ”Heiska” sanoo.

HJK vs. Ilves – Töölön Pallokenttä, keskiviikko 15.6 kello 18.30.