Malaska toivoo tehoja lauantain Honka-ottelussa

Perjantaina ja lauantaina Töölössä päästään taistelemaan pääkaupunkiseudun derbyissä kahteen kertaan. Ensin HJK:n miehet kohtaavat Hongan Sonera Stadiumilla perjantaina ja heti lauantaina HJK:n naisten joukkue kohtaa Hongan Pallokentällä.

Viikko sitten keskiviikkona naiset kävivät hakemassa täyden pistepotin Kuopiosta. Kotijoukkue Kuopion Mimmifutis kaatui puhtaasti 1-3.

– Paikkoja oli kuitenkin useampaankin maaliin. Sorruimme hieman tuhlailuun, keskikenttä Sanna Malaska toteaa.

Tehojen parantaminen tuleekin olemaan yksi avainasioista lauantain ottelussa. Maalipaikkoja syntyy hyvällä tahdilla, mutta verkkoon asti palloa ei ole saatu tarpeeksi hyvällä prosentilla.

– Pelimme on parantunut jatkuvasti.

Vastustaja Honka johtaa sarjaa 44 pisteellä. HJK tulee sijalla neljä 40 pisteellä. Välissä ovat PK-35 Vantaa ja Åland United. Mitalikamppailu tulee olemaan näiden neljän joukkueen välistä.

– Honka on liigan kärjessä ilman tappioita. Se kertoo paljon. Me kuitenkin olemme olleet kotona erittäin vahvoja. Toisaalta taas, molemmat joukkueet tuntevat toisensa erittäin tarkkaan, mikä tuo oman lisänsä kamppailuun. Uskon, että jos saamme nopean avausmaalin, olemme ottelussa erittäin vahvoilla, Malaska sanoo.

Kierroksia tämän kauden liigassa on jäljellä yhdeksän. Seuraavat pari viikkoa tulevat Malaskan mukaan olevat ratkaisevia.

– Honka-ottelu on meille äärimmäisen tärkeä. Tämä ja seuraavan parin viikon aikana pelattavat ottelut tulevat olevaan liigan kannalta ratkaisevia.

Malaska odottaa mielenkiintoista viikonloppua, varsinkin kun edellispäivänä HJK:n miehet kohtaavat Hongan Soneralla. Pääkaupunkiseudun tupladerby on yksi HJK-kannattajien mielenkiintoisimmista viikonlopuista tällä kaudella.

– Tulossa on varmasti hieno ja vauhdikas viikonloppu, myös meille pelaajille.

Naisten liigaa
HJK – FC Honka
La 13.8. klo 17.00
Pallokenttä