Mestaruus ratkeaa sunnuntaina

Naisten Liiga huipentuu parhaalla mahdollisella tavalla, kun mestaruus ratkeaa vasta viimeisellä ottelukierroksella. Kultamitalien kohtalo on vielä avoinna, PK-35 Vantaa johtaa HJK:ta kahdella pisteellä. 

HJK:n voittaessa Ilveksen on myös PK-35 pakkovoiton edessä. Seurojen päätyessä tasapisteisiin pokaali on HJK:n, maalieron turvin. 
Åland United on jo varma pronssimitalisti kävi pelissä miten tahansa. Se on kuitenkin varmaa että mitali maistuu paremmalta jos kausi päättyy voittopeliin.
HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen odottaa ottelua malttamattomana
-Olemme kulkeneet pitkän matkan tammikuusta tähän päivään. Naisfutiksen ja Liigan kannalta tämä on hieno asia kun mestaruus ratkeaa vasta viimeisillä metreillä. Se että mestaruus ei ole omissa käsissä on ikävää, mutta siihen on vain suhtauduttava oikein. Tasapeli Vantaalla heinäkuussa on käymässä kalliiksi kullan kannalta.
Ilvekselläkin on paljon pelissä. Pistetilin on kartuttava, muuten edessä saattavat olla raskaat karsintapelit sarjapaikan säilyttämisestä. 
-Jos saamme pelimme kulkemaan ei yksikään joukkue Suomessa pysty meitä lyömään. Toivon ehjää 90-minuuttista, silloin olemme tehneet voitavamme. Ilves pelaa sarjapaikastaan joten asenne on vastustajallakin varmasti kohdillaan, Jutta miettii.
-Fiilis joukkueessa on erinomainen ja kehitys on pelaajilla kauden mittaan ollut huikeaa. Se mitä käteen jää, nähdään sunnuntaina.
HJK on voittanut Ilveksen kauden kaikissa kolmessa kohtaamisessa. Viimeksi joukkueet taistelivat Cupin finaalissa. Siinä sinivalkoiset olivat parempia maalein 2-1, Minna Tuomisen ja Maiju Mutikaisen vastatessa Klubin maaleista. 
Liigassa joukkueet kohtasivat heinäkuussa Tampereella. Sini Ihamäki laukoi HJK:n 1-0 voittomaalin.