Mimmi Nurmelalle jatkoa Klubissa

Kuluneen kauden HJK:n jokaisessa ottelussa taistellut Nurmela jatkaa Klubin puolustuksessa.

Mimmi Nurmela - HJK Helsinki @ Jimi Soinila

HJK ja Mimmi Nurmela (s. 1996) ovat solmineet kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen. Monipuolinen puolustaja on tahkonnut kovia minuutteja jo vuosia eikä tahti ole hidastunut Nurmelan siirryttyä sinivalkoisiin kaudeksi 2019. Pääsarjatason otteluita Nurmelalle on kertynyt jo 112.

Liigadebyyttinsä vuonna 2014 tehnyt Nurmela on voittanut Naisten Liigan viidesti, joista neljä ensimmäistä kertaa PK-35 Vantaan paidassa. Tilille on kertynyt myös jo useampi A-maaottelu, joistain viimeisin vuonna 2018. Ennen A-maaotteluita Nurmela oli vakiokasvo nuorten ja U23-maajoukkueissa. Joukkueen positiivisimmaksikin tituleerattu Nurmela tuo myös henkistä voimaa koko joukkueeseen.

– Mimmi on persoonana erinomainen joukkuepelaaja, joka hahmottaa kokonaiskuvan erinomaisesti. Kentällä hän on erinomainen avaamaan peliä sekä rytmittämään pelaamista. Lisäksi varsinkin etupuolelta riistot sekä riistäminen on Mimmillä hyvällä tasolla. Hän on liigatasolla jo kokenut pelaaja, mutta uskon, että Mimmi pystyy ottamaan tulevalla kaudella vielä uusia askelia kehityksessään, päävalmentaja Jonne Kunnas kertaa.

Poikkeuksellinen kausi on vielä tuoreena Nurmelan mielessä, mutta katse on silti käännetty jo tulevaan.

– Viime kausi oli kaikin puolin melko raskas ja sen vuoksi koen olevani entistä motivoituneempi lähdettäessä tulevaan kauteen. Tavoitteenani on saada niin joukkueena kuin yksilönäkin parempi kausi alle, mikä voisi viedä minua eteenpäin pelaajana. HJK on loistava ympäristö kasvaa ja kehittyä, joten on mukava päästä jatkamaan täällä, Nurmela tuumaa.