Myös Jenna Topra jatkaa Klubissa

HJK ja Jenna Topra ovat tehneet kauden 2023 kattavan jatkosopimuksen.

Jenna Topra - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

21-vuotias Jenna Topra jatkaa HJK:ssa myös kaudella 2023. Tikkurilan Palloseurasta viime kaudelle Klubiin siirtynyt Topra pelasi ensimmäisen kautensa Klubissa vakuuttavasti: 22 Kansallisen Liigan ottelua, joista pistetilille kertyi viisi maalia ja neljä syöttöä. Nuori laitapelaaja on ehtinyt uransa aikana taiteilemaan jo 32 liigamaalin verran yhteensä 100 pelaamassaan liigaottelussa.

Päävalmentaja Arttu Heinonen pitää Topraa tärkeänä osana tulevan kauden joukkuetta, sillä tämä tuo joukkueeseen erinomaista osaamista ja kokemusta nuoresta iästään huolimatta.

– Olen erittäin tyytyväinen, että saimme pidettyä Jekun meillä. Hän on nuoresta iästään huolimatta todella kokenut pelaaja Kansallisessa Liigassa sekä menestynyt hyvin joukkueissa, joissa on pelannut. Hän tuo kentälle todella paljon pallollista osaamista ja väsymätöntä työntekoa. Uskon, että ensi kaudella nähdään paljon tehoja ja positiivista energiaa niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin, Heinonen iloitsee.

Edellinen kausi ei sujunut Topran mielestä aivan odotusten mukaisesti, mutta se jätti sitäkin enemmän nälkää tulevaa kautta – ja mestaruutta ajatellen.

– Viime kausi ei ollut henkilökohtaisesti mikään paras kausi ja joukkueen kanssa ei päästy meidän asettamiin tavoitteisiin. Se jäi hampaankoloon, mutta myös opittiin paljon. Odotan, että ensi kaudella pystytään joukkueena nostamaan tasoa ja kilpailemaan mestaruudesta. Haluan, että pystyn myös itse auttamaan joukkuetta parhaani mukaan, Topra toteaa.