Myös Laura Hillberg jatkaa Klubissa

HJK ja Laura Hillberg ovat solmineet jatkosopimuksen, joka kattaa kauden 2023.

Laura Hillberg - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

19-vuotias Laura Hillberg nousi HJK:n Kansallisen Liigan joukkueeseen Klubin T18-joukkueesta ja on pelannut kaksi viimeisintä kautta liigajoukkueessa. Tänä aikana nuorelle puolustajalle on kertynyt yhteensä 27 pääsarjamatsia. Hillberg myös avasi maalitilinsä tyylikkäästi päättyneen kauden viimeisessä ottelussa Kuopion Palloseuraa vastaan.

Hillberg on osoittautunut tärkeäksi osaksi joukkuetta ja valittiin viime kaudella myös Suomen U23-maajoukkueeseen. Päävalmentaja Arttu Heinonen näkee Hillbergissä paljon potentiaalia ja uskoo, että tämä tulee kehittymään tulevalla kaudella entisestään.

– Laura on pelannut jo useamman vuoden Klubissa ja joka vuosi ottanut todella isoja kehitysaskeleita kohti kansallista huippua! Laura on todella laadukas harjoittelija sekä hänellä on erittäin hyvä taito huolehtia pallosta, varsinkin ollessaan ajautunut paineen alle ja pystyy hoitamaan erinomaisesti 1v1-puolustamisen eri kentän osa-alueilla. Mielenkiintoista nähdä, kuinka isoja kehitysaskeleita ensi kausi tuo tullessaan, Heinonen tuumaa toiveikkaana.

Hillberg itse toteaa edellisen kauden jättäneen sopivasti nälkää tulevaa kautta ajatellen:

– Menneellä kaudella meillä oli tosi hyvä joukkue kasassa ja sai kilpailla kovaa peliminuuteista. Toivon itse voivani jatkaa siitä mihin kauden loputtua jäin ja parantaa otteitani entisestään. Aion antaa kaikkeni ja toivottavasti pystyn sitä kautta auttamaan joukkuetta saavuttamaan sen kirkkaimman mitalin.