Naiset aloittavat Suomen Cupin tiistaina

Klubin naiset ovat pelanneet talven aikana jo useamman harjoituspelin. Viimeksi Ilvestä vastaan. Peli Tampereella päättyi lukemiin 2-2.

– Tilanne on ihan hyvä tällä hetkellä pelaamisemme suhteen. Ilvestä vastaan saimme taas lisää monipuolisuutta pelaamiseen. Paljon on tietysti vielä asioita, joita pitää parantaa, mutta hyvässä vauhdissa olemme, päävalmentaja Pasi Pihamaa sanoo.

Naisten joukkue lomaili viime viikon.

– Tällä viikolla treeneissä on ollut tosi hyvä virinä. Pieni loma tuli hyvään paikkaan. Teimme testit alkuviikosta ja tulokset olivat parantuneet todella paljon, Pihamaa toteaa.

Ennen tiistain cup-peliä HJK kohtaa lauantaina PK-35:n C-pojat harjoitusottelussa. Suomen Cupin koitos on edessä tiistaina Hyvinkäällä.

– Lauantain peli on valmistavaa tiistaita varten. Päätavoite on siellä tiistaissa, Pihamaa toteaa.

– Nyt lähtee viralliset pelit käyntiin. Se on aina omalla tavallaan erilainen asia positiivisella tavalla.

Pelaajatilanne joukkueessa on tällä hetkellä erinomainen.

– Muutamalla on flunssaa ja joitain pieniä vammoja, mutta muuten tilanne on tosi hyvä. HyPS-pelistä puuttuvat naisten maajoukkueen mukana Kyproksella oleva Minna Meriluoto ja nuorten maajoukkueessa oleva Kaisa Collin, päävalmentaja kertoo.

Pihamaa lähtee myös itse naisten maajoukkueen mukaan Kyprokselle. Mukaan on kutsuttu kaikkien Naisten Liigan joukkueiden päävalmentajat.

Naisten Liiga alkaa HJK:n osalta 18.4. vieraspelillä Vaasan IFK:ta vastaan.

– Sitä kohti tässä edetään hyvää vauhtia. Katsotaan rauhassa meidän pelaajatilannetta, mutta aika pitkälti joukkue on nyt kasassa, Pihamaa sanoo.