Naiset haastajana Åland Unitedin kimppuun

HJK:n Naiset aloittavat kotiottelunsa tämän kauden Naisten liigassa lauantaina 29.3. Talin hallissa kello 12.45 alkaen. Huippukiinnostavassa pelissä vastaan asettuu viime vuonna liigan mestaruuden voittanut Åland United. Klubin kausi on alkanut pettymyksillä. Tippumista Suomen Cupista seurasi 2-4 -tappio avauskierroksen ottelussa TPS:n vieraana. Nyt joukkueella on hyvä tilaisuus jättää heikot esitykset taakseen.

– Emme olleet TPS:ää vastaan parhaimmillamme. Se oli ehdottomasti pettymys. Meillä oli muutama hyvä hetki, mutta teimme liikaa helppoja virheitä ja meitä rankaistiin niistä, arvioi päävalmentaja Maria Virolainen.

Viime kaudella Åland United oli kahdesti liian kova vastus HJK:lle. Kauden alussa pelatussa vierasottelussa ahvenanmaalaiset jyräsivät 7-0 -voittoon. Kotikentällä Klubi onnistui pistämään paremmin kampoihin, mutta lopputuloksena oli silti 2-4 -tappio. Ottelun asetelma on tälläkin kertaa selvä, mutta Virolainen miten vahva vastustaja on mahdollista pysäyttää.

– Olemme tietysti haastajia. Åland United on tasainen ja laadukas joukkue, joka hyökkää erittäin monipuolisesti. Yritämme pelata omilla vahvuuksillamme ja iskeä vastustajan heikkouksiin, joita niitäkin on.

Viime vuonna HJK paransi peliään kauden edetessä ja oppii edelleen. Joukkue on äärimmäisen päättäväinen ja tahtoo kääntää ensimmäisten otteluiden heikot tulokset voimavarakseen. Kehitys tapahtuu askel kerrallaan.

– Lauantain tärkein tavoite on pelata paremmin kuin edellisviikolla. Tulokset alkavat kyllä kääntymään meille, jos vain maltamme pelata omilla vahvuuksillamme, rohkaisi Virolainen.

HJK – Åland United lauantaina 29.3. kello 12.45 alkaen Talin hallissa. Tervetuloa katsomaan!