Naiset ja vanhimmat tyttöjoukkueet leirille Pajulahteen

Mukana Pajulahden leirillä ovat naisten joukkueen lisäksi HJK:n TBSM-joukkue sekä T01- ja T00-syntyneiden edustusjoukkueet.

Naisten joukkueelle leiri on tärkeää valmistautumista tulevaan kauteen Naisten Liigassa.

– Perjantai-iltana ja lauantai-aamuna on harjoitukset. Lauantaina iltapäivällä pelaamme pelin JyPKia vastaan ja sunnuntaina vedämme vielä harjoitukset, päävalmentaja Pasi Pihamaa kertoo.

– Saamme olla yhdessä paljon ja pystymme käymään läpi eri asioita, Pihamaa lisää.

Joukkueensa alkutalveen Pihamaa on varsin tyytyväinen.

– Työmoraali on pelaajille ollut kohdillaan ja olemme koko ajan menneet eteenpäin. Se on myös merkki, että HJK:sta on taas ollut pelaajia eri ikäkausimaajoukkueiden leireillä nyt talven aikana.

Kaikki leirille osallistuvat joukkueet matkaavat Pajulahteen perjantaina. Leiri päättyy sunnuntaina.

– Tämä on hyvä piristys keskelle talvea. Pääsemme treenaamaan ja olemaan yhdessä hyvissä olosuhteissa. Ohjelma on aika tiivis ja pelaamme pelin vuotta nuorempia poikia (HJK East 02) vastaan, T01-syntyneiden vastuuvalmentaja Pasi Koivunen kertoo.

”Yhteisleirin” tavoitteena on myös kehittää ja tiivistää joukkueiden välistä yhteistyötä sekä koko seurayhteisöä.

– Meille tämä on hyvä startti kilpailukauteen. Ohjelma leirillä on intensiivinen ja yhdessäolon kautta saamme nostatettua myös henkeä joukkueessa. On hieno asia, että leirillä on samaan aikaan useampi joukkue. Varsinkin nuoremmille pelaajille on iso juttu, että naisten joukkue on siellä samaan aikaan, T00-joukkueen vastuuvalmentaja Julio Nikula toteaa.

– Tämä on hyvä askel seuran yhteisöllisyyden kehittämiselle, Nikula lisää.

Anne Parnilan luotsaaman HJK:n TBSM-joukkueen ohjelmassa on viikonloppuna tiiviin harjoittelun lisäksi myös peli PK-35:sta vastaan.