Naiset jahtaavat kotiottelussa kauden ensimmäistä voittoaan

HJK:n Naiset jatkavat kotipelejään sunnuntaina 27.4., vastassa kello 16.00 alkavassa ottelussa on porilainen NiceF. Klubin vaikea alkukausi on tuonut tähän mennessä vain pettymyksiä neljän tappion muodossa, mutta kausi on vielä nuori ja otteluja riittämiin jäljellä. Sunnuntain ottelussa vastakkain asettuvat sarjan kaksi voitotta olevaa joukkuetta. Päävalmentaja Maria Virolainen uskoo joukkueen kääntävän rankan alun vielä voitoiksi, mutta painottaa joukkueen tarvitsevan tasaisuutta otteisiinsa.

– Tavoitteemme on tietenkin vain ja ainoastaan voitto. Meidän täytyy pystyä tekemään maaleja sunnuntaina. Aiemmissa peleissämme meillä on ollut hyviä hetkiä, mutta mustat minuutit ovat syöneet pohjan tekemiseltämme. Pelin pitää olla tasapainoisempaa molempiin suuntiin, jotta tulosta tulee, pohti Virolainen.

Ongelmia on ollut molemmissa päissä kenttää. Neljässä ottelussa Klubi on tehnyt vain kolme osumaa, mutta päästänyt pallon omiin verkkoihinsa peräti kymmenesti. Ongelma ei niinkään ole ollut yksittäisissä virheissä, vaan koko joukkueen yhteisessä tekemisessä.

– Joukkuepelimme on ollut vielä hiukan hakusessa, mutta näkisin että olemme menossa parempaan suuntaan. Viimeisissä otteluissamme olemme ehkä olleet jopa vähän epäonnekkaita. Sunnuntain peli kertoo paljon siitä, missä nyt mennään, totesi Virolainen.

Vastaan asettuu porilainen NiceFutis, joka hakee Klubin tapaan vielä kauden ensimmäistä voittoaan. Pisteet ovat siis molemmille kullanarvoisia.

– Heillä on tasainen joukkue ja hyviä ulkomaalaisvahvistuksia. Molemmat tahtovat ehdottomasti ottaa ensimmäisen voittonsa, joten tiedossa on varmasti hirvittävä taistelu pisteistä, muistutti Virolainen.

HJK:n riveistä poissa ovat loukkaantumisten vuoksi Enna Halonen, Petra Koivuvaara sekä Heidi Lindström. Heidän lisäkseen Tessa Auvinen on poissa sunnuntain ottelusta. Muuten joukkue lähtee kamppailuun täysin iskukykyisenä.

HJK – NiceF Talin hallissa kello 16.00 alkaen. Tervetuloa paikalle!