Naiset tasapeliin Ilveksen kanssa

Ensimmäisellä jaksolla HJK:n peli oli hieman tahmeaa ja Ilves oli niskan päällä. Pelin alussa Ilveksen Sini Lauermaa karkasi läpiajoon ja vei tamperelaiset johtoon.

23. minuutin kohdalla Heidi Kollanen vei Ilveksen 2-0-johtoon läpiajonsa päätteeksi.

– Ensimmäinen jakso ei ollut. Olemme viimeiset kaksi viikkoa menneet tosi kovaa treeneissä ja tämä varmasti näkyi osittain ensimmäisellä jaksolla, päävalmentaja Pasi Pihamaa sanoi.

Toisella jaksolla HJK otti pelin hallinnan lähes täysin itselleen. Joukkue loi useita hyviä maalipaikkoja ja piti Ilveksen yritykset vähissä.

Reilun tunnin pelin jälkeen Kaisa Collin riisti pallon ja sijoitti HJK:n avausmaalin. Vartti ennen loppua Collin onnistui toistamiseen ja toi Klubin tasoihin. Maali syntyi komealla laukauksella 18 metristä alakulmaan.

Pelin lopussa HJK:lla oli vielä useampi maalipaikka, mutta lopputulokseksi jäi 2-2.

– Tämä oli ihan samanlainen peli kuin Tampereella Ilvestä vastaan helmikuussa. Silloin olimme myös avausjaksolla vähän vaikeuksissa, mutta toisella jaksolla todella hyviä, Pihamaa totesi.

– Teimme tänään tauolla pieniä muutoksia ryhmitykseen ja saimme keskikentän haltuun. Collin aloitti pelin laidalla ja pääsi toisella jaksolla omalle paikalleen hyökkäykseen. Toisen jakson esitykseen voi olla tyytyväinen, Pihamaa jatkoi.

Klubin pelit jatkuvat ensi lauantaina, kun vastassa on Suomen Cupin 2.kierroksen pelissä TPS. Ottelu pelataan Turussa.