Naisten joukkueella jo 18 sopimuspelaajaa

Puolustuspään pelaajista jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet Mari Perasto (26), Heidi Paajonen (24) sekä Petra Koivuvaara (18).

Perasto on pelannut jo pitkään HJK:ssa. Nyt myös loukkaantumiset ovat historiaa ja kaksi viime kautta on sujunut Perastolta erinomaisesti. Paajonen aloittaa HJK:ssa nyt kolmannen kautensa – kaksi edellistä kautta hän on ollut joukkueen runkopelaajia. Koivuvaara on pelannut HJK:n mukana liigapelejä myös kahtena edellisenä kautena, joten kolmikosta HJK saa hyvää kokemusta takalinjoille.

Keskikenttäpelaajista HJK:ssa jatkavat Sanna Mäki (23), Tessa Auvinen (18) sekä Heidi Lindström (33).

Porilaislähtöinen Mäki aloittaa Klubissa nyt kolmannen kautensa. Kahtena edellisvuonna pelejä on kertynyt 30 ja maaleja kaksi. Auvinen debytoi Naisten Liigassa HJK:n riveissä kaudella 2013. Viime kaudella pelejä kertyi jo 10. Lindström on HJK:n oma kasvatti, joka on voittanut Klubissa kuusi Suomen mestaruutta. Lindström on pelannut urallaan myös 21 A-maaottelua. Kaksi edellistä kautta Lindström on kärsinyt loukkaantumisista, mutta nyt kaikki on taas kunnossa.

Hyökkääjistä nimensä jatkosopimukseen on laittanut Kaisa Collin (17). Collin pelasi viime kaudella alkukauden B-junioreissa, mutta loppukaudesta vastuuta tuli myös Naisten Liigassa. Ja vastuun myötä myös verkot heiluivat: kuudessa pelissä syntyi peräti seitsemän maalia.

HJK:lla on nyt ensi kaudeksi tehtynä 18 pelaajasopimusta. Tulevan kauden joukkueeseen on haussa vielä 3-4 pelaajaa.

HJK:n sopimustilanne

Maalivahdit

Minna Meriluoto
Minna Huhtamo
Sofia Manner

Puolustajat

Ella Rinta-Filppula
Jenna Front
Mari Perasto
Heidi Paajonen
Ella Alakomi
Petra Koivuvaara

Keskikenttäpelaajat

Tiina Jukarainen
Veera Viitikko
Sanna Mäki
Tessa Auvinen
Heidi Lindström
Laura Hyvönen

Hyökkääjät

Kaisa Collin
Vera Saastamoinen
Jonna Front