Naisten liigan tähtipelaajat? Seuraa näitä klubilaisia!

Naisten liigakausi pyörähtää pian käyntiin ja HJK valmistautuu parhaillaan kauden avausotteluun ONS:a vastaan. Kaudella 2019 kannattaa kiinnittää erityisesti huomiota seuraaviin klubipelaajiin:

1) Anna Koivunen
Koivunen tunnetaan laadukkaasta jalalla pelaamisesta, joka tekee hänestä tärkeän osan joukkueen pelinavaamista. Malliesimerkki siitä millaisia ominaisuuksia maalivahdilta vaaditaan ja kuinka toimitaan osana joukkuetta. Koivunen ohjaa joukkueen ja puolustuslinjan pelaamista tarvittaessa äänekkäästi.

2) Essi Sainio
Sainio on kokenut pelaaja, joka vaatii itseltään ja muilta parasta. Piiskaa ja kannustaa ympärillä olevia tekemään asiat niin hyvin kuin mahdollista. Kentällä aiheuttaa vastustajalle harmaita hiuksia agressiivisella prässäämisellä sekä taklaamisella.

3) Anna Auvinen
Toppari, joka voittaa kaksinkamppailuja ja suojelee omaa maalia loppuun asti. Antaa aina kaikkensa joukkueen eteen ja johtaa jengiä omalla esimerkillään. Auvinen on pituudestaan huolimatta erittäin tärkeä pelaaja erikoistilanteissa, niin omassa kuin vastustajan päädyssä.

4) Jutta Rantala
Rantala on vaarallinen hyökkääjä, joka liikkuu ovelasti vastustajan puolustuslinjan edessä kuin takana ja laukoo tulisesti molemmilla jaloilla. Onnistunut preseasonin aikana niin harjoituspeleissä kuin Suomen Cupissa. Vaarallinen vastustajan boksissa, mutta pystyy järjestämään maalintekopaikkoja myös muille pelaajille.

5) Annika Huhta
Jo 16-vuotiaana Klubin pelaavaan kokoonpanoon noussut Huhta on taitava keskikenttäpelaaja, joka hallitsee pallon ahtaassakin tilassa. Huhta lukee pallottomana ja pallollisena muiden pelaajien liikeitä sujuvasti sekä puhkoo vastustajan puolustuslinjaa syötöillään. Huhta on pelannut isoja minuutteja jo preseasonin aikana.