Nea Lehtola Klubissa myös kaudella 2022

Kaudesta 2019 saakka HJK:ta edustanut Nea Lehtola nähdään Klubin paidassa myös kaudella 2022.  

Vuonna 1999 syntynyt Nea Lehtola on Ilveksen kasvatti. Pääsarjassa hän pelasi ensimmäiset pelinsä jo kaudella 2016. Liigapelejä Lehtolalle on kertynyt yhteensä 114, joissa hän on tehnyt yhdeksän maalia. 

Lehtola on pelannut myös Suomen A-maajoukkueessa, jossa hän debytoi maaliskuussa 2020 Kroatiaa vastaan. Viimeiset pari vuotta Lehtola on kuulunut Suomen U23-maajoukkueeseen. 

Kentän laitakaistalla viihtyvä Lehtola ehti pelata kaudella 2021 yhteensä 13 ottelussa ennen kuin loukkaantuminen päätti pelaajan kauden syyskuussa.  

Kesken jääneestä kaudesta huolimatta HJK:n päävalmentaja Jonne Kunnas pitää Lehtolaa tärkeänä palasena Klubin pelaamisessa.   

– Nepsun viime kausi oli rikkonainen, mutta kentällä olleessaan hän oli arvokas palanen pelaamistamme. Hän tuo paljon lisää laitakaistan pelaamiseemme, mistä hän pystyy pallollisena luomaan laadukkaasti uhkaa vastustajalle. Lisäksi puolustamisen eri vaiheissa hän on laadukas apu pelitapaamme. Uskon, että Nepsu tulee ottamaan hienoja askeleita tulevan kauden aikana eteenpäin, Kunnas kertoo.  

Lehtolalle päättynyt kausi jäi mieleen henkilökohtaisena pettymyksenä, joka myös motivoi tulevaan. 

– Mennyt kausi meni aika lailla kipujen kanssa kamppaillessa. Leikkausta vaatinut loukkaantuminen teki henkilökohtaisesti kaudesta haastavan. Joukkueen esitykset jättivät parantamisen varaa ja varmasti nälkää tulevaa. Henkilökohtaisesti tavoitteeni on päästä totuttuun kuntoon ja nauttia taas jalkapallosta, Lehtola kertoo.  

HJK Naisten otteita seuraat tulevallakin kaudella paikan päällä Bolt Arenalla. Tutustu kausikortteihin ja varmista paikkasi katsomossa!