Norbert Banoocy vahvistaa HJK Naisten valmennustiimiä

Norbert Banoocy on aloittanut Klubin naisten liigajoukkueen fysiikkavalmentajana. Banoocy vastaa HJK:ssa naisten liigajoukkueen lisäksi tyttöjen U18-ikäluokan fyysisestä valmennuksesta.

Norber Banoocy

Yhdysvaltalainen Norbert Banoocy omaa pitkän ja monipuolisen jalkapallotaustan. Hän on toiminut sekä juniori- että yliopistotasolla, mm. urheilutiedekoordinaattorina ja akatemiajohtajana, sekä miesten että naisten joukkueissa. Banoocy on myös ollut voittamassa mm. 2018 MLS Cupin.

Banoocy on ehtinyt asua ympäri maailmaa, Euroopasta Amerikkaan ja Australiasta Lähi-itään. Haaveena on kuitenkin aina ollut työskentely eurooppalaisen jalkapalloon parissa.

– Luulen, että murtautuminen Euroopan jalkapallomaailmaan on kenties yksi vaikeimmista tehtävistä tässä ammatissa olevalle. Muutama entinen kollegani ja ystäväni on pelannut Suomessa ja puhunut sen puolesta, joten HJK oli luonnollisesti paras valinta seuraavaksi askeleeksi huomioiden seuran historiallisen menestyksen. Klubin visio ja intohimo nuorten lahjakkuuksien kehittämiseksi ja menestymiseksi sekä kotimaassa että Euroopassa tekevät siitä seuran, jonka jäsen on hienoa olla, Banoocy avaa mietteitään.

Banoocy on ollut HJK:n mukana jo muutamia viikkoja. Ensivaikutelmat ovat positiiviset.

– Mielestäni meillä on upea joukko nuoria pelaajia, jotka ovat erittäin lahjakkaita ja ahkeria. Tämä luo valtavan potentiaalin menestyä tällä kaudella. Lyhyen täälläoloni aikana olen aistinut vahvaa tiimihenkeä, yhteenkuuluvuutta ja halua voittaa ja saavuttaa suuria asioita, Banoocy summaa.

Tervetuloa Klubiin Norbert!