Olivia Reis kolmen vuoden sopimukseen

HJK ja Olivia Reis on tehneet kolmen vuoden sopimuksen, joka kattaa kaudet 2024-2026.

Olivia Reis - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Olivia Reis on 2007-syntynyt laitapelaaja, joka on pelannut HJK:ssa syksystä 2019 eteenpäin. Klubin riveihin Reis siirtyi EBK:sta.

2007-syntyneiden akatemiajoukkueesta Reis siirtyi HJK T18 Akatemiaan, jonka mukana hän voitti Suomen mestaruuden menneellä kaudella. Maaleja Reis teki SM-sarjassa kahdeksan ja oli tärkeässä roolissa hyökkäyspelaamisessa. Laitapelaaja oli myös voittamassa Regions’ Cupia sekä nostamassa N2-joukkueen Ykköseen.

Reis kuuluu tällä hetkellä Suomen U17-maajoukkueen runkopelaajiin, jossa hän on pelannut 13 peliä ja tehnyt myös kaksi maalia.

Päävalmentaja Arttu Heinonen on tyytyväinen Reisin pitkään sopimukseen.

– Olivia on pelipaikaltaan laitapelaaja, joka pystyy luomaan uhkaa ohittamalla, mutta myös liikkumalla hyvin tilanteisiin, joissa saa laadukkaan maalintekotilanteen itselle tai muille. Olivia pystyy puolustamaan myös laitakaistalla ja riistämään paljon hyvissä asemissa. Nyt vaan seuraavat vuodet laadukkaasti töitä kentällä ja kentän ulkopuolella, Heinonen kommentoi.

Reisille sopimus tuli mukavana yllätyksenä.

– Liigasopimus tuntuu hyvältä. Viime kaudella kehityin paljon pelaajana ja tavoitteena on kehittyä vielä entisestään tulevalla kaudella, kovien pelien ja treenien kautta, Reis avaa.

Reis aloittaa tulevan kauden HJK:n Ykkösen joukkueessa, mutta valmennusjohto seuraa jatkuvasti kehityksen kannalta optimaalisinta paikkaa pelaajalle.