ONS Klubin vieraaksi lauantaina

HJK kohtaa lauantaina Bolt Arenalla ONS:n kello 14.00.

Arttu Heinonen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK vs ONS
La 19.8. klo 14.00
Bolt Arena
Kansallinen Liiga


HJK on sarjataulukossa tällä hetkellä kolmantena. Edelliset pelit ovat kuitenkin olleet tuloksellisesti vaikeita, sillä kolmesta viime pelistä on kertynyt vain yksi tasapelipiste. Sen HJK sai viime sunnuntaina PK-35 Vantaan vieraana. Sitä ennen Klubi hävisi HPS:lle ja KuPS:lle.

Vierasjoukkue ONS on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisenä. Oululaisjoukkue on kerännyt tällä kaudella vasta kolme pistettä, mutta viime viikkoina joukkueen peli on parantunut selvästi. Tästä osoituksena 1–0-vierasvoitto TPS:sta.

Viime sunnuntaina HJK oli pitkään kiinni voitossa PK-35 Vantaan vieraana, mutta kotijoukkue nousi tasoihin pelin loppuhetkillä.

– Peli oli meiltä hyvä kaikin puolin. Meillä oli useampi loistava maalipaikka 1–0-tilanteessa, mutta emme niitä hyödyntäneet, päävalmentaja Arttu Heinonen kertaa mennyttä matsia.

Klubi pelasi edelliset viisi peliänsä varsin tiiviiseen tahtiin. Nyt takana on pitkästä aikaa ehjä treeniviikko harjoituskentällä.

– Olemme saaneet harjoitella otteluruuhkan jälkeen suht normaalisti ja keskittyneet isosti joukkueenpelaamisen kehittämiseen niin kentällä kuin palavereissa, Heinonen kertoo.

– Pelistä on odotettavissa ONS:n blokin murtamista. Meidän hyökkäämisessämme kärsivällisyys korostuu niin maalintekopaikoilla kuin pallon liikuttamisessa, päävalmentaja lisää.

Lauantaina HJK pelaa toiseksi viimeisen pelinsä Kansallisen Liigan runkosarjassa. Tavoitteena on kolme pistettä ja parantaa asemia Mestaruussarjaan.

– Nyt palaamme varmasti nälkäisinä kotikentälle ja ainoa tavoite on palata voittojen tielle oululaisia vastaan, Heinonen painottaa.

Lauantaina Pallokenttä 1:llä pelataan myös HJK:n ja ONS:n välinen T18 SM-sarjan ottelu. HJK johtaa SM-sarjaa ja ONS on toisena. Kärkiottelu alkaa kello 11.00.