Otteluennakko: HJK – TPS 25.6.

Tauko on ohi ja HJK:n Naiset palaavat kentille keskiviikkona. Klubi pääsi loistavaan vireeseen edellisinä viikkoina hankalan alkukauden jälkeen ja nyt tarkoitus on jatkaa siitä mihin jäätiin. Neljä tappiotonta ottelua peräkkäin ovat nostaneet HJK:n seitsemänneksi sarjataulukossa, taistelemaan paikasta ylemmässä loppusarjassa. Päävalmentaja Maria Virolainen on jo innoissaan sarjan jatkumisesta.

– Meillä on ollut pari viikkoa taukoa ja on tietenkin mielenkiintoista palata kentille. On kiva nähdä kuinka hyvin olemme pystyneet pitämään virettä yllä. Aluksi otettiin iisimmin, tällä viikolla ollaan treenattu. Olemme pisteen edellä TPS:ää taulukossa ja viimeksi kohdatessamme olimme alakynnessä heitä vastaan, joten odotan peliä suurella mielenkiinnolla.

Siinä missä HJK:n käyrä on ollut nousujohteinen, on turkulaisten pistetili kasvanut hyvän alun jälkeen vain harvakseltaan. Viimeisistä neljästä ottelustaan TPS ei ole kerännyt pisteen pistettä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Turussa Klubi ei onnistunut pysäyttämään nopeaa ja taitavaa ryhmää ja TPS vei voiton 4-2 -lukemin.

– Heillä on ollut tasaisia pelejä ja he ovat kärsineet niukkoja tappioita. Paremmalla viimeistelyllä TPS:llä olisi varmasti enemmän pisteitä. Se on yllätyksellinen joukkue, erittäin hyökkäysvoimainen ja siksi haastava vastustaja. Meidän täytyy puolustaa tarkasti ja pysäyttää heidän nopea pelaamisensa. Omaa hyökkäyspeliämme olemme hioneet kuntoon viime päivinä ja tavoitteenamme on luoda nyt enemmän maalipaikkoja. Toista kertaa emme halua hävitä.

HJK pääsee lähtemään otteluun vahvalla kokoonpanolla. Koko kauden poissa ollut Enna Halonen on edelleen sivussa ja Jenna Front loukkasi olkapäätään maajoukkuetehtävissä, mutta muilta osin Klubin asetelmat ovat hyvät.

HJK – TPS keskiviikkona 25.6. kello 18.30 alkaen Töölön Pallokentällä. Tervetuloa kannustamaan Klubi voittoon!