Otteluraportti: PK-35 Vantaa – HJK 0-0 (0-0)

HJK:n Naiset jatkoivat hyviä otteitaan vierasottelussa PK-35 Vantaata vastaan. Edellisellä viikolla Klubi otti kauden ensimmäiset pisteensä 4-1 -voitolla Kokkola F10:stä, sunnuntaina Klubi venyi sarjakärkeä vastaan 0-0 -tasapeliin hurjan taistelun päätteeksi. Yhdeksi sarjan ennakkosuosikeista povattu kotijoukkue piti palloa ja hallitsi peliä, mutta Klubi onnistui tarkalla puolustuspelillä tekemään tyhjäksi vastustajan yritykset. Päävalmentaja Maria Virolainen piti suoritusta hyvänä.

– Piste kelpaa. Ei ole ihan jokapäiväistä hakea tasuria Vantaalta. Meillä oli viime hetkillä paikka niitata ottelusta voittokin, mutta kyllä tuloksesta jäi päällimmäisenä hyvä olo. Lähtökohtamme oli, että oma pää pidetään puhtaana ja pelaajat noudattivat yhteistä suunnitelmaa loistavasti. Varmasti sarjan muutkin joukkueet ottivat lopputuloksen ilolla vastaan, mukavaa pitää kärkikamppailu tasaisena.

Tasaisessa sarjassa jokainen piste voi osoittautua tärkeäksi. Kauden alku oli Klubilta heikko, mutta kahden viimeisimmän ottelun vahvojen esitysten palkkioksi joukkue kapusi pois sarjan jumbosijalta. Tähtäin on asetettu korkeammalle ja sarjaa on vielä jäljellä.

– Nämä pelit ovat tietenkin antaneet uskoa. Olemme osoittaneet sekä pystyvämme maalintekoon että pärjäävämme sarjan parhaita seuroja vastaan. Teimme pieniä muutoksia, joilla olemme saaneet pelaajien vahvuudet paremmin käyttöön. Joukkue on nyt pysynyt terveenä, joka luo terveen kilpailuasetelman pelipaikoista. Ovathan nämä tulokset positiivisia, ei tätä kovin hedelmällistä ole tehdä ilman pisteitä, kertoi Virolainen.

HJK:n pelit jatkuvat sunnuntaina 1.6. kotiottelulla Töölön Pallokentällä ONS:ää vastaan.

 

PK-35 Vantaa – HJK 0-0 (0-0)

HJK: Matikainen, Filppula, Perasto (62. Tossavainen), Front Je, Saastamoinen (84. Muinonen), Huusko, Paajonen, Mäki, Ludemann, Hyvönen (72. Front Jo), Salmi.

Vaihdossa: Huhtamo, Lindström, Koivuvaara, Hietanen.