Panoksena jatkopaikka Suomen Cupissa

HJK kohtaa lauantaina KuPS:n vieraskentällä.

HJK matkustaa Kuopioon Suomen Cupin puolivälieräotteluun. Klubi ja KuPS kohtaavat kaudella 2020 ensimmäisen kerran. Kuopiolaisten rivit ovat vahvistuneet voimakkaasti edelliskauteen verrattuna: Joukkueeseen ovat liittyneet Emma Immonen (HFA), Lavidje Begolli (JyPK), Aada Törrönen (ONS), Hanna Sherazer (Ilves), Maja Göthberg (Sundsvall DFF) sekä yhdysvaltalaispelaajat McKenzie Grossman ja Kaelyn Korte.

– KuPS on panostanut joukkueen rakentamiseen paljon. Tämä on Naisten Liigan kannalta erinomainen asia, sillä kilpailu sarjassa kasvaa entisestään. Odotan lauantaina, että saamme tähän kohtaan kautta kovan ja erittäin haastavan pelin, avaa päävalmentaja Jonne Kunnas.

KuPS voitti Suomen Cupin lohkonsa puhtaalla pelillä. HJK tuli omassa lohkossa toiseksi, TiPS häviön ja KTP-voiton myötä. Kunnaksen mukaan KuPS-ottelun tavoitteet ovat selvät.

– Lähdemme hakemaan Kuopiosta jatkopaikkaa sekä oman pelaamisen maltillista kehittämistä. Kilpailutilanne joukkueessa on äärimmäisen kova, joka tarjoaa pelaamiseemme erilaisia vaihtoehtoja.

La 15.2. KuPS – HJK klo 14:30 Lippumäen ylipainehalli