Pasi Pihamaasta naisten uusi päävalmentaja

Pasi Pihamaa valmentaa tulevalla kaudella HJK naisten joukkuetta. Tällä kaudella naiset eivät selvinneet ylempään jatkosarjaan ja loppusijoitus oli kahdeksas. 42-vuotias Pihamaa on nuoresta iästään huolimatta varsin kokenut valmentaja. Valmennusura alkoi vuonna 2003, kun oma pelaajaura loppui. Pelaajaurallaan Pihamaa on pelannut mm. Veikkausliigaa PK-35:n riveissä.

Valmentaa mies on ehtinyt monessa seurassa. Pääasiallisesti hän on valmentanut ykkösessä ja kakkosessa (mm. HIFK, PK-35 ja FC Atlantis). Viime kaudella Pihamaa liittyi HJK:n organisaatioon ja valmensi heti ensimmäisenä vuotenaa B-nuoret Suomen mestaruuteen.

Pihamaan tulo HJK:n naisjoukkueen päävalmentajaksi tuo uusia tuulia vahvat perinteet omaavaan seuraan. Historiansa aikana naiset ovat voittaneet Suomen mestaruuden 22 kertaa, viimeisin mestaruus on vuodelta 2005. Pihamaan johdolla haetaan paluuta voittokantaan. Hän aloittaa työnsä marraskuun alussa, kun naiset palaavat treenikentille.

Pihamaa korvaa päävalmentajan tehtävässä Maria Virolaisen, joka toimi päävalmentajana menneellä kaudella. HJK kiittää Mariaa hyvin tehdystä työstä!