PK-35 Vantaa saapuu HJK:n vieraaksi keskiviikkona

Klubin edellisestä ottelusta on vain pari päivää, kun seuraavaa taistelu odottaa jo keskiviikkona. Naisten liigan ottelu PK-35 Vantaata vastaan on joukkueen neljäs peli yhdentoista päivän sisällä. Sinivalkoisten kuntoa ja virettä mitataan tulevina päivinä toden teolla, sillä PK-35 – ottelun jälkeen joukkue kohtaa tulevana lauantaina kärkeä pitävän FC Hongan vierasottelussa Espoossa.
HJK lähtee otteluun takanaan erinomainen voitto Nice Futiksesta sunnuntailta. Ryhmä on saanut rivinsä tiivistettyä ja peli on lähtenyt jälleen sujumaan. Voittoja joukkueelle on liigassa kertynyt jo neljä peräkkäin. HJK:n puolustus on pitänyt vastustajan poissa maalinteosta tehokkaasti, sillä neljässä edellisessä liigaottelussa Klubin verkkoon on tehty vain yksi maali. Vastaavasti vastustajan maali on soinut tiheään tahtiin, keskimäärin neljä kertaa per ottelu. 
PK-35 on ollut tällä kaudella Klubille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueet kohtasivat ensi kerran tänä vuonna liigacupissa, jolloin HJK oli kahdesti parempi. Liigakaudella PK-35 on kuitenkin tehnyt tuhoisaa jälkeä ja joukkueiden kesäkuisessa ottelussa Myyrmäessä Pallokerho voitti selvästi 6-0. Kilpakumppanit kohtasivat myös Suomen Cupissa vain vajaa viikko sitten. Tuolloin vantaalaisjoukkue voitti ottelun 3-1, jälleen Myyrmäessä. Tuleva kohtaaminen taistellaan Töölössä.
HJK:n edellisessä ottelussa kentän parhaaksi valittu Nora Heroum näkee tämän hetkisessä tilanteessa paljon positiivista. Joukkueen esitys antoi viitettä edistyksestä joukkuepelissä.
– Kaikilla oli hyvä fiilis (edellisestä) matsista ja siitä on hyvä jatkaa seuraavaan peliin. PK-35:ttä vastaan ei ole mitään hävittävää enää, vain voitettavaa ja uskon, että se tuo hyvää fiilistä joukkueeseen, Heroum arvelee.
PK-35 on ollut erittäin vahva läpi kauden, mutta voittamattomana se ei ole kuitenkaan ole säilynyt. Nora kertoo vantaalaisten vahvuuksien olevan hyvässä joukkuepelissä.
– Meidän täytyy pyrkiä pelaamaan omaa peliämme, niin voimme saada hyvän tuloksen. Joukkuepeli on kuitenkin parantunut viime otteluissa, Nora sanoo.
Keskiviikon ottelun jälkeen Klubi kohtaa vielä FC Hongan lauantaina putken päätteeksi. Heroum ei ole kovinkaan huolissaan väsymyksestä, vaikka uskookin sen vaikuttavan jonkin verran. Hän kertoo joukkueen kuitenkin jaksavan hyvin.
– On kiva, kun on enemmän pelejä. Vaikka harjoittelu on tärkeää myös, niin pelit on se pääjuttu, Nora toteaa.
HJK – PK-35 keskiviikkona 20.7 kello 18.30, Töölön pallokenttä.