PK-35 Vantaan vieraaksi perjantaina

HJK jatkaa pelejään Kansallisen Liigan yläloppusarjassa perjantaina PK-35 Vantaan vieraana.

HJK Naiset. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK kärsi viime viikonloppuna yläloppusarjan avauspelissään tappion Tikkurilan Palloseuralle. Samalla katkesi viiden pelin mittainen tappioton putki.

– Olemme käyneet pelaajien kanssa läpi TiPS-pelin ja siinä olleet haasteet. Nyt katseet on tietenkin käännetty perjantain otteluun ja tavoitteena on raapia meidän omalla laadukkaalla tekemisellämme kolme pistettä, valmentaja Arttu Heinonen summaa ajatuksiaan.

HJK ja PK-35 Vantaa ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti. Bolt Arenalla lopputulos oli 1-1 ja syksyn pelin Myyrmäessä Klubi voitti maalein 2-1.

PK-35 Vantaa on sarjataulukossa viidentenä, kaksi pistettä neljäntenä olevaa HJK:ta perässä. 

– Pelit PK-35 Vantaata vastaan ovat olleet aina tasaisia, niin myös tällä kaudella. Viimeksi kun kohtasimme, saimme Myyrmäestä positiivisen tuloksen, joten voimme lähteä luottavaisena tulevaan matsiin, Heinonen kertoo.

– Perjantain peliin saamme hyvällä itseluottamuksella viritetyn kokoonpanon. Uskon, että meidän laadukkaan hyökkäyspelaamisemme tuottavan meille tarvittavat maalipaikat. Kurinalaisella, koko joukkueen puolustamisella tavoitteena on pitää nolla omassa päässä, valmentaja jatkaa.

A-maajoukkueeseen juuri valittu Essi Sainio on vielä perjantaina pelikiellossa HPS-pelissä saadun punaisen kortin takia.

– Saamme tähänkin peliin jalkeille hyvän kokoonpanon. Joitakin poissaoloja on, mutta ne kuuluvat jalkapalloon. Sen aistii, että koko joukkue haluaa palata huomenna taas voittojen tielle, Heinonen päättää.

PK-35 Vantaa ja HJK kohtaavat perjantaina Myyrmäen Jalkapallostadionilla kello 19.00. Ottelun näyttää suorana Ruutu Urheilu.