Rautiainen: ”Mitään ei ole vielä voitettu”

HJK:n 4-0 – voitto Kokkola Futis 10:stä nosti sinivalkoraitaiset pakan päällimmäisiksi. Klubin johto on kaksi pistettä tasapisteissä oleviin FC Honkaan ja PK-35 Vantaaseen nähden. HJK on erinomaisessa vireessä voitettuaan viimeiset kuusi otteluaan. Kautta on enää viisi ottelua jäljellä ja jokainen ottelu on suuressa roolissa.
Päävalmentaja Jutta Rautiainen kiitteli jälleen omiensa työmoraalia itse ottelussa, sekä myös harjoituskentällä. Valmentajan mukaan joukkue on kärsinyt terveyshuolista, muttei usko että se näkyi ottelussa KF10:ä vastaan. 
– Mä oon ylpeä tytöistä. Tästä sarjajohdosta pitää nauttia, sillä me ollaan ansaittu se. Me on tehty kovasti töitä, meillä on kova taso ja kilpailu treenikentällä. Uskon, että se vie meitä eteenpäin, Rautiainen kertoo.
Rautiainen vaihtoi HJK-KF10 – ottelun puoliajalla kolme pelaajaa kenttäryhmityksessä. Hänen mukaansa vaihdot olivat hyviä ja koki pelaajien kaipaavan lepoa ennen keskiviikon koitosta. Osalla pelaajista on ollut mm. maajoukkuevelvollisuuksia. 
– Iso ryhmä on meidän vahvuus. Kokoonpanon ulkopuolellekin jäi hyviä pelaajia. Mun ajatukset on kuitenkin jo siinä seuraavassa pelissä. Haluan nostaa hattua meidän pelaajille, sillä tämä touhu vaatii tosi paljon pelaajilta, päävalmentaja kehuu.
Klubi vierailee Myyrmäen stadionilla ensi keskiviikkona, jolloin se kohtaa sarjakakkosen PK-35:n. Jutta toteaa, että Vantaa on ollut HJK:lle viime aikoina vaikea paikka. Hän kokee, että HJK:n täytyy olla tehokkaampi maalipaikoissaan mikäli haluaa voittaa PK-35:n. Klubin sarjajohto luonnollisesti ilahduttaa HJK-luotsia, mutta hän haluaa painottaa, että joukkue keskittyy pelaamaan aina vain ottelun kerrallaan.
– Me ei olla voitettu vielä mitään. Keskiviikkona on todella kova taistelu edessä, Rautiainen muistuttaa.