Rautiainen näkee Honka-ottelussa parantamisen varaa

HJK:n naisten joukkue taisteli sunnuntaina tasapelin espoolaisen FC Hongan kanssa. FC Honka meni ottelun avausjaksolla johtoon, mutta HJK onnistui kirimään toisella jaksolla johdon kiinni ja lopulta pisteet tasattiin. Ottelu piti yleisön otteessaan loppuun asti, sillä kumpi tahansa joukkueista olisi voinut viedä kamppailun nimiinsä.

Vierasjoukkue Honka saapui pallokentälle varsin erinäköisellä ilmeellä kuin talven Liigacup-otteluissa. Joukkue oli aktiivinen ja pystyi pitämään Klubin pelin aisoissa ottelun alussa. HJK:n päävalmentaja Jutta Rautiainen ei ollut yllättynyt vastustajan pelitavasta.

– Ei yllättänyt, se on ollut Luoniolla aina näin. Me vaan mentiin niiden peliin mukaan. Meidän olisi pitänyt keskittyä omaan peliin, mutta se on hirveän helppo sanoa täältä kentän laidalta.   

Valmentaja kokee, että tulos vastasi pelitapahtumia, mutta uskoo että joukkue pystyy paljon parempaankin.

– Meillä on tosi nuori joukkue ja nämä ovat tärkeitä otteluja pelaajille. Varmaan aika oikeutettu tulos. Kyllähän se sanattomaksi vetää, kun saadaan yksi syöttö kymmenestä omille.

– Ei voi ottaa myöskään mitään pois vastustajalta, he pelasivat hyvin sen alun. Ihan varmasti tulee niistä kahdesta muustakin kamppailuista tosi kovia otteluita.

Ottelu päättyi 1-1 – tasatulokseen. HJK:n maalista vastasi Iida Muinonen, Hongan maalista Henni Malinen.