Reetta Suomela Klubiin

HJK on solminut Reetta Suomelan kanssa sopimuksen kaudesta 2024.

Reetta Suomela (s.1998) siirtyy Klubiin PK-35 Vantaasta, jossa hän pelasi kolme edellistä kautta (2021-2023). Suomela aloitti oman peliuransa RaKe:ssa, josta hän siirtyi myöhemmin VJS:aan.

Kansallisessa Liigassa Suomela on pelannut yhteensä kolmen kauden aikana 63 peliä ja tehnyt niissä 11 maalia. Menneellä kaudella Suomela teki liigassa seitsemän maalia.

– Klubissa on laadukas joukkue ja hyvät treeniolosuhteet. Klubissa panostetaan arkeen, joka samalla tarjoaa ammattimaisen ympäristön kehittymiselle, 25-vuotias Suomela kertoo ajatuksiaan.

– Odotan ensi kaudelta laadukkaita ja kovia treenejä ja pelejä sekä kehitystä pelaajana. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan joukkueeseen ja tekemään yhdessä töitä sekä taistelemaan Suomen mestaruudesta, tuore klubilainen jatkaa.

Suomela on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan monessa eri roolissa hyökkäyspäässä. Päävalmentaja Arttu Heinonen onkin innoissaan uudesta vahvistuksesta.

– Olen tosi iloinen Reetan saapumisesta Klubiin. Hän nousi kausi kaudelta hyvään ja isoon rooliin PK-35 Vantaassa ja viime kausi toi myös paljon tehoja, Heinonen sanoo.

– Reetta on monikäyttöinen pelaaja ja voi pelata molemmilla laidoilla. Hän on nopea pelaaja ja pystyy myös ohittamaan hyvin sekä myös puolustamaan laadukkaasti kentän eri osa-alueilla, päävalmentaja lisää.

Tervetuloa Klubiin Reetta!