Ria Karjalainen jatkaa HJK-paidassa

Ria Karjalainen vahvistaa Klubin hyökkäyspäätä myös kaudella 2023.

Ria Karjalainen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

HJK ja hyökkääjä Ria Karjalainen ovat solmineet vuoden 2023 kattavan jatkosopimuksen. 20-vuotias maalitaituri pelasi Klubissa päättyneen kauden aikana 18 Kansallisen Liigan ottelua, joissa hän onnistui kymmenesti maalinteossa ollen näin koko liigan kahdeksanneksi paras maalintekijä. Yhteensä liigamaaleja Karjalainen on taiteillut uransa aikana hienot 20 kappaletta 41 pelaamassaan ottelussa.

Maalintekotaidoillaan vakuuttanut Karjalainen tuo päävalmentaja Arttu Heinosen mukaan joukkueeseen tärkeää osaamista, ja häneltä on lupa odottaa tehoja myös tulevalla kaudella:

– Ria on jo osoittanut pystyvänsä tekemään runsaasti maaleja. Hän tuo meille monipuolisen vaihtoehdon etenemiseen, pystyen hoitamaan targetin roolia ja huolehtimaan pallosta linjojen välissä. Ensi kaudella Rialta on lupa odottaa myös erinomaista työskentelyä puolustamisen osalta, tuumaa Heinonen.

Samoilla linjoilla on myös Karjalainen itse:

– Edellinen kausi oli itseltäni hieman rikkonainen, joten tulevalle kaudelle tavoittelen ehjää ja vahvaa kautta. Joukkueena edellisen kauden tuplahopea jätti nälkää ja seuraavalle kaudelle tavoittelemme mestaruutta ja cupin voittoa, Karjalainen kiteyttää.