Roosa Tuominen sopimukseen Klubin kanssa

Ilveksen riveissä pelannut hyökkääjä siirtyy HJK:hon.

Roosa Tuominen (s.2000) on tehnyt kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen HJK:n kanssa. Tampereen Peli-Pojat-70:ssä jalkapallon aloittanut Tuominen on edustanut Ilvestä 10-vuotiaasta lähtien.

Tuominen on nopea ja alati vaarallinen hyökkääjä, joka kykenee viimeistelemään monipuolisesti. Kaudella 2019 syntyi 15 maalia ja sen päätteeksi Tuominen sai Captain’s Ball -gaalassa merkittävät kunnianosoitukset: vuoden lupaava nuori naispelaajana ja liigan vuoden tulokaspelaaja.

Tuominen ehti kaudella 2020 viimeistellä neljä osumaa ennen loukkaantumistaan ja nyt mielessä siintää uudet haasteet.

– Hyvät fiilikset tällä hetkellä! HJK:sta on tullut vuosien varrella hyvä kuva: asiat hoidetaan ammattimaisesti ja pelaajista huomaa halun kehittyä sekä päästä eteenpäin. Tiedossa on varmasti hyvää kilpailua peliajasta. Polven kuntoutuminen edistyy tosi hyvin ja on kiva lähtee kohti uusia haasteita. 

HJK-paidan Tuominen pukee päälleen suurella innolla.

– Pelillisesti haluan kehittyä vielä enemmän ja auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Ja totta kai Suomen mestaruus olisi ihan mukava palkinto kauden lopuksi. Muuten mennään vuosi kerrallaan, mutta kyllä ulkomaat jossain vaiheessa kiinnostavat, Tuominen päättää.

Tervetuloa Klubiperheeseen Roosa!

Valokuva: Joope Erkkilä