Saario palasi vahvistamaan HJK:ta

Viime kauden jälkeen lopettanut Tiina Saario on jälleen HJK:n mukana. Jatkamispäätös syntyi yhdessä valmentaja Jutta Rautiaisen kanssa. Saario palasi kentälle jo HJK:n edellisissä ottelussa PK-35:tä vastaan. 
– Kävin alkukeväästä treenaamassa HJK:n kanssa, mutta aika ei tuntunut vielä sopivalta jatkamisen suhteen. Pari viikkoa sitten puhuin Jutan kanssa uudelleen ja päätettiin, että voisin yrittää jälleen pelata, Saario kertoo.
Saario loukkaantui viime vuoden Suomen Cupin finaalissa. Keskikenttäpelaaja törmäsi kulmapotkutilanteessa vastustajan pelaajaan sillä seurauksella, että leukaluuhun tuli murtuma ja kaksi etuhammasta irtosi yhteentörmäyksessä. Tiina kertoo loukkaantumisen vaikeuttaneen pelaamista ja harjoittelemista.
– Sitä on hoidettu nyt ja pikkuhiljaa alkaa näyttää jo hyvältä. Aina sitä on tykännyt pelata futista ja mukava palata, kun on näin loistava joukkue ja valmentajat. Täällä tehdään kovasti töitä ja uskotaan siihen, että suunta saadaan käännettyä parempaan jälleen, Tiina Saario kertoo.
Tiina Saario #9
Keskikenttä
15.1.1982
Ent. joukkueita: MPS, FC Puistola, KMF