Sara Sievistö sopimukseen HJK:n kanssa

HJK on solminut kauden 2024 kattavan sopimuksen hyökkääjä Sara Sievistön kanssa. Sopimukseen sisältyy optio kaudesta 2025.

Sara Sievistö © Elias Mustonen
Kuva: Elias Mustonen

2002 syntynyt Sara Sievistö siirtyy Klubipaitaan ONS:sta. Kokenyt hyökkääjä on pelannut kaksi viimeisintä kautta ONS:n riveissä Kansallista Liigaa. Kansallisen Liigan kaudella 2023 Sievistö onnistui maalinteossa kahdeksan kertaa.

Ennen ONS:iin siirtymistä Sievistö pelasi Rovaniemen Palloseurassa Ykköstä. Sievistö on myös tuttu nimi nuorten maajoukkueissa. U23-maajoukkueessa hän on pelannut kahdeksassa ottelussa ja iskenyt kolme maalia.

Sievistöllä odottaa innolla tulevaa kautta Helsingissä.

– Klubissa panostetaan treeniolosuhteisiin ja itse pelaajiin, sekä tekeminen on ammattimaista. Klubi tuntui siis juuri sopivalta vaihtoehdolta itselleni, Sievistö perustelee.

– Pyrin tuomaan joukkueelle osaamista ja antamaan aina parhaani kentällä ja sen ulkopuolella. Hyökkääjänä haluan aina kehittyä maalinteossa ja varsinkin erilaisissa viimeistelyissä. Ensi kauden tavoitteena on saada tehtyä maaleja ja kehittyä pelaajana eri osa-alueilla. Odotan kehittäviä treenejä, sekä kovia pelejä ja että pääsen tutustumaan uusiin ihmisiin, Sievistö jatkaa.

Myös päävalmentaja Arttu Heinonen on innoissaan Sievistön siirrosta:

– Todella tyytyväinen Saran sopimuksesta meidän kanssa! Sara tuo meidän joukkueeseen maalintekovoimaa hyvällä energialla! Hän pystyy pelaamaan meidän hyökkäyksen kaikissa rooleissa ja on erittäin hyvä liikkumaan boksissa irti vastustajasta. Hän osaa avata jalan paineen alla ja viimeistellä niissä monipuolisesti. Sara tuo joukkueeseen myös laadukasta prässipelaamista, joka tuo meille lisää myös puolustamisen näkökulmasta.

Tervetuloa Klubiin Sara!