Sunnuntaina PK-35 Vantaan vieraaksi

HJK matkustaa sunnuntaina Kansallisen Liigan pelissä PK-35 Vantaan vieraaksi Myyrmäkeen.

Peppi Kontturi -  HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

PK-35 Vantaa vs HJK
Su 13.8. klo 17.00
Kansallinen Liiga – Jalkapallostadion TN , Myyrmäki 

HJK kärsi tiistaina kotikentällään tappion KuPS:lle maalein 0–4. Sarjakärki KuPS oli pelissä vahvempi ja ansaitsi pisteet itselleen.

–  KuPS-ottelu on purettu ja reflektoitu joukkueen kanssa. Siitä on otettu kehitettävät asiat arkeen mukaan. Pelitahti on tiivis, kuten kaikilla tällä hetkellä. Kohti sunnuntaita mennään ja haluamme palata taas voittojen tielle, päävalmentaja Arttu Heinonen toteaa.

Klubi on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena. Edellä ovat KuPS ja Åland United. Takana ovat kirittävät FC Honka ja sunnuntain vastustaja PK-35 Vantaa.

Runkosarjaa on pelaamatta vielä kolme ottelukierrosta, jonka jälkeen kuusi parasta joukkuetta jatkavat pelejään Mestaruussarjassa, jossa pelataan yksinkertainen sarja pisteiden jäädessä voimaan runkosarjasta.

HJK ja PK-35 Vantaa kohtaavat toisensa myös Suomen Cupin välierässä syyskuun alussa.

–  Totta kai PK-35 Vantaa on meille hyvinkin tuttu joukkue. Pelistä on odotettavissa kahden laatujoukkueen kamppailu pisteistä, Heinonen pohtii.

–  Molemmat haluavat varmasti ottaa pelin kontrollin itselleen pallonhallinnan kautta. PK-35 Vantaalla on hyvä jengi, jossa on paljon kokeneita pelaajia, päävalmentaja lisää.

Klubi pelasi edelliskerran siis tiistaina, joten ennen sunnuntaita väliin jää muutama hyödyllinen päivä harjoituskentällä.

–  Toki palautuminen lauantain ja tiistain peleistä on tärkeä homma ja se edellä menty. Sunnuntaina meidän pitää olla ennakkoluulottomia ja pelata vahva 90 minuuttinen. Ainoa tavoite on palata voittojen tielle, Heinonen päättää.