Suomen Cupin liput myynnissä 

Naisten Suomen Cupin puolivälieräottelu HJK – PK-35 Vantaa pelataan sunnuntaina 13.3.2022 klo 15.00 Bolt Arenalla. 

Tea Heininen - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Matsi tarjoaa vuoden ensimmäisen mahdollisuuden kannustaa Klubia kotikentällä. Ottelun liput ovat myynnissä HJK:n lippukaupassa. Kaikki liput ovat numeroimattomia lippuja pääkatsomoon, eli voit valita vapaasti istumapaikkasi katsomossa. Lipunmyynti on avoinna Bolt Arenalla myös matsipäivänä klo 12.00 alkaen. Ottelu sisältyy myös Klubien Klubi -korttiin. 

Bolt Arenan ravintolapalvelut uudistuvat alkavalle kaudelle. Remontissa olevat ravintolapalvelut eivät valitettavasti ole avoinna vielä sunnuntain Suomen Cupin ottelussa eikä ottelussa näin ollen ole ruoka- ja juomamyyntiä. Voit lukea lisää Bolt Arenan katsomojärjestelyiden muutoksista täältä

Suomen Cupin puolivälieräottelun lisäksi HJK:n Kansallisen Liigan, Veikkausliigan sekä HJK Klubi 04:n Kakkosen kotiotteluiden liput ovat myynnissä HJK:n Lippukaupassa. Tässä vaiheessa myynnissä ovat kotiotteluiden liput toukokuun loppuun asti.  

HJK:n Kansallisen Liigan kausi starttaa kotiottelulla 27.3. kun vieraaksi saapuu Åland United ja derbyn tunnelmasta saadaan nauttia 16.4. Klubin kohdatessa kotiottelussa HPS:n. Kato kaikki tulevat matsit tästä.