Tappio kauden avauspelissä

TiPS oli terävämpi maalinteossa Suomen Cupin lohko-ottelussa.

Ottelu alkoi HJK:n hallinnalla ja TiPS yritti hyökätessä lähinnä heittää pitkiä palloja sinivalkoisten linjan taakse. Molemmat joukkueet puolustivat tiiviisti, mutta Klubi sai muutaman kulmapotkun hankittua erilaisten laitakombinaatioiden avulla. TiPS:n Nora Lehto siirsi vieraat 0-1 johtoon
ottelun 24. minuutilla, jonka jälkeen tikkurilaiset saivat enemmän otetta pelistä.

Klubi lähti toiselle puoliajalle nälkäisenä, mutta useammasta läheltä piti -tilanteesta huolimatta, palloa ei onnistuttu saamaan maaliin asti. TiPS:n väkivahva Rosa Ariyo onnistui vääntämään pallon boksissa itselleen ja vei vieraat kolmessa minuutissa jo 0-3 johtoon. Sisuuntunut Klubi hankki tämän jälkeen kulman, josta Essi Sainio sai kuparisen rikki. Kavennusmaalin jälkeen HJK sai lisää virtaa ja onnistui luomaan painetta tikkurilaisten puolustusalueelle. Enempää maaleja ei kuitenkaan nähty.

– Olen pettynyt tulokseen, mutta ylpeä joukkueen esiintymisestä. Kunnia voitosta TiPS:lle, mutta kyllä meille oli tänään enemmänkin tarjolla. Olemme saaneet harjoiteltua hyvin ja tässä kohtaa talvea on tärkeää kehittää omaa pelaamista, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Klubin seuraava Suomen Cup-ottelu pelataan 1.2. Kotkassa. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät pudotuspelivaiheeseen.

HJK – TiPS 1 – 3 (0-1)
24. 0-1 Nora Lehto
59. 0-2 Roosa Ariyo
61. 0-3 Roosa Ariyo
63. 1-3 Essi Sainio