Tiistaina HJK-Ilves

HJK jatkaa pelejään Kansallisessa liigassa tiistaina, kun Bolt Areenalle saapuu vieraaksi Ilves. Ottelu alkaa kello 19.00.

Kansallista Liigaa on pelattu nyt 10 kierrosta. HJK:lla on pisteitä 18, joilla se on sarjataulukossa kolmantena. Edellä ovat Åland United (22) ja TiPS (21).

Tiistain vastustaja Ilves on 10 pisteellään sijalla kahdeksan. HJK ja llves kohtasivat kesäkuussa sarjan avauspuolikkaalla Tampereella. Silloin pisteet matkasivat Klubin mukana Helsinkiin 2-1-voitolla.

Edellisessä pelissään HJK kaatoi Olympiastadionilla PK-35:n maalein 2-0. Ilves puolestaan kärsi kotikentällään 2-3-tappion Hongalle.

Tällä viikolla Klubi pelaa kaksi peliä, kun lauantaina on edessä vielä matka KuPS:n vieraaksi.

– Oman pelaamisen kehittäminen ja tasaisuuden löytäminen ovat tärkeitä asioita, kun tiukassa tahdissa jatketaan pelejä, päävalmentaja Jonne Kunnas listaa avaintekijät viikkoon.

– Ja vaikka nyt on useampi ottelu nopeaan tahtiin, niin tärkeä edetä vain ottelu kerrallaan. Tavoitteena esittää tiistaina kauden parasta peliä kotikentällä, Kunnas painottaa.

HJK saa tiistain peliin mukaan ensimmäistä kertaa hyökkääjä Alexa Jenasin, joka on ollut Suomeen saapumisensa jälkeen 14 vuorokauden karanteenissa. Sairastuvalla jatkavat edelleen hyökkääjät Kaylee Dao ja Wilma Sjöholm sekä puolustaja Nea Silvola.