Tiistaina PK–35 Vantaan vieraaksi

Klubin pelit Kansallisessa Liigassa jatkuvat tiiviiseen tahtiin, kun tiistaina ohjelmassa on vieraspeli PK–35 Vantaata vastaan.

pk-35VANtaaennakko
Linda Sällström & Tuuli Enkkilä

Klubin viime pelit ovat sujuneet tuloksellisesti heikosti, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota. Pisteet ovat vieneet mukanaan TiPS, KuPS ja PK–35.

Sarjataulukossa HJK on tällä hetkellä viidentenä. Neljäntenä oleva Honka on kaksi pistettä edellä ja perässä hengittävät kolmen pisteen päässä PK–35 Vantaa ja PK–35.

– Ottelutahti on erittäin tiivis tällä hetkellä, sillä tällä viikolla pelaamme taas kaksi peliä. Peli kerrallaan mennään eteenpäin ja nyt meidän pystyttävä parempaan kuin edellisissä peleissä, päävalmentaja Jonne Kunnas toteaa.

Tiistain vastustaja PK–35 Vantaa on Klubille tuttu vastustaja. Keväällä joukkueet kohtasivat Bolt Arenalla, jolloin päädyttiin 1–1-pistejakoon. Keväällä Suomen Cupin välierässä PK–35 Vantaa eteni jatkoon rp-kilpailun jälkeen.

– Pelit PK Vantaata vastaan ovat aina tasaisia ja PK:lla on tietyt vahvuudet, joilla he ovat vaarallisia jokaista joukkuetta vastaan tässä sarjassa.

– Näissä peleissä on myös oma paikallispelilatauksensa, kun joukkueet tuntevat hyvin toisensa, Kunnas pohtii.

Perjantaina PK–35:sta vastaan Leonie Pankratz pelasi ensimmäisen pelinsä HJK-paidassa. Myös Roosa Tuominen pelasi ensimmäisen pelinsä HJK:ssa pitkän loukkaantumisen jälkeen. Laura Hillberg on myös toipunut pelikuntoon kevään nilkkavammasta.

– Tiistaina ainoa tavoite meillä on palata voittojen tielle, Kunnas päättää.

PK–35 Vantaa ja HJK kohtaavat tiistaina kello 19.00 Myyrmäen stadionilla.