TiPS vei pisteet

HJK hävisi sunnuntaina kotikentällään TiPS:lle maalein 1-2.

EssiSainiovsTIPS
Essi Sainio

Ottelun ensimmäisellä jaksolla peli oli hyvin Klubin hallinnassa. Jos parin minuutin pelin jälkeen Klubi sai hyvän maalipaikan, mutta Ria Karjalaisen laukaus läheltä painui hieman ohi maalin.

Ensimmäisellä jaksolla HJK loi useita hyviä hyökkäyksiä ja avausmaali syntyi 34.minuutin kohdalla. Vilma Hakala riisti pallon ja pääsi laukomaan, mutta pallo kolahti ylärimaan. Irtopalloon ehti ensimmäisenä Karjalainen, joka sijoitti pallon voimalla maaliin läheltä.

Ensimmäisen jakson lopussa Essi Sainio pääsi vielä hyvään paikkaan, mutta laukaus pienestä kulmasta painui ohi maalin.

Myös TiPS hätyytteli HJK-maalia muutamaan otteeseen, mutta maalivahti Ella Kelloniemi selvitti tilanteet hyvin. Näin tauolle mentiin Klubin 1-0-johdossa.

Toisella jaksolla vierasjoukkue TiPS otti pelin hallinnan itselleen. Ensimmäiset 25 minuuttia toisella jaksolla mentiin vielä ilman maaleja, mutta 70. minuutin kohdalla TiPS tasoitti. Asialla oli Jenna Topra, joka laukoi pallo boksin sisältä alakulmaan.

Maalin jälkeen TiPS oli edelleen niskan päällä ja voittomaali syntyikin 83. minuutilla. Tällä kertaa maalin teki Tia Hälinen, joka laukoi pallon 18 metristä HJK-maaliin.

Lopussa Klubi haki vimmatusti tasoitusta, mutta varsinaisia maalipaikkoja ei joukkue pystynyt luomaan. Näin TiPS nappasi itselleen mukaan 3 pistettä 2-1-voitolla.

HJK:n pelit jatkuvat ensi lauantaina, jolloin Bolt Arenalle saapuu vieraaksi KuPS.

Kokoonpano:
Ella Kelloniemi
Mimmi Nurmela
Ella Burton (75.Silja Jaatinen)
Linda Ruutu
Maaria Roth
Essi Sainio
Tuuli Enkkilä
Katariina Kosola
Vilma Hakala
Sonja Hillberg (79.Ilona Walta)
Ria Karjalainen

HJK-TiPS 1-2 (1-0)
34. 1-0 Ria Karjalainen
69. 1-1 Jenna Topra
83. 1-2 Tia Hälinen