Tupsukorvien vieraaksi Tammelaan

Klubissa käännettiin katseet lauantain jälkeen nopeasti Ilves-otteluun.

Molemmat joukkueet tasasivat avauskierroksella pisteet: HJK Töölössä PK-35:n kanssa ja Ilves Hongan vieraana. HJK on työstänyt välipäivien ajan varsinkin hyökkäämisen eri vaiheita ja joukkue on valmistautunut kovatasoiseen kamppailuun.

– Kauden avauksessa emme onnistuneet pääsemään omalle tasollemme, joten nyt tavoitteena on täysi pistepotti. Ilves aloitti sarjan hyvällä ottelulla Honkaa vastaan ja viime kaudesta vahvistunut ryhmä haluaa varmasti jatkaa samaa rataa kotikentällään, pohtii päävalmenataja Jonne Kunnas.

HJK ja Ilves kohtasivat kaudella 2019 kahdesti. Kotona Klubi otti selvän 5-1 voiton, mutta Tampereella Ilves teki pelin vaikeaksi, vieraiden 1-2 voitosta huolimatta. Ilves on saanut riveihinsä Moona Talkan (TiPS), Marjukka Mikkosen (Amazon Grimstad FK), Heta Olmalan (ONS) ja Saana Tuomalan (HFA Märsky).

Jos et pääse Tammelaan kannustamaan, voit katsoa ottelun Ruutu+ -palvelusta. Kansallisen liigan joukkueet tarjoavat kannattajilleen tarjouksen, jolla saa Ruutu+ -tilauksen kolmeksi kuukaudeksi hintaan 24,95 €. Tämän jälkeen tilaus jatkuu normaalihintaisena 9,95 €/kk.

Ke 17.6. Ilves – HJK klo 19 Tammelan stadion