Varmista paikkasi katsomosta – Klubin kausikorttilaisilla etuoikeus sisäänpääsyyn!

Tulossa Töölöön? Tutustu kauden 2020 muuttuneisiin ottelukäytäntöihin.

Koronaviruspandemian aiheuttamien poikkeusolojen vuoksi ottelutapahtuman henkilömäärä on turvallisen tapahtuman takaamiseksi rajoitettu 500 henkilöön. Rajoitus on valtioneuvoston päätöksellä voimassa heinäkuun loppuun 2020.

Liput otteluun

HJK:n kotiotteluissa on rajallinen määrä paikkoja katsojille ja Klubin Kansallisen Liigan kausikorttilaisilla on etuoikeus varata paikat otteluun. Voit varata lipun otteluun Tiketin kautta kausikorttisi numerolla, yksi lippu/kausikortti. Syötä kausikorttisi koodi osoitteeseen www.tiketti.fi/tarjous lunastaaksesi paikkasi peliin.

Kesä-heinäkuun otteluissa avoinna on vain Itäkatsomo. Voit valita paikkasi vapaasti tarjolla olevista paikoista tai voit antaa Tiketin järjestelmän valita parhaan mahdollisen paikan.

Mahdollisia ylimääräisiä paikkoja otteluihin saa lunastettua yksittäisinä lippuina päivää ennen peliä Tiketistä. La 13.6. HJK – PK-35 Helsinki -ottelun ylimääräisiä lippuja voi ostaa osoitteesta https://www.tiketti.fi/hjk-2020-kansallinen-liiga-bolt-arena-helsinki-lippuja/69840. Portilla ei ole lainkaan lipunmyyntiä.

Ottelun järjestelyt

Turvallisen ottelutapahtuman takaamiseksi ottelussa noudatetaan viranomaisohjeistusten mukaisia erityisjärjestelyjä.

Katsomon kaikki portit avataan tuntia ennen ottelun alkua. Ruuhkien välttämiseksi otteluun kannattaa saapua ajoissa. Katsomopaikat on merkitty Pingviini-tarroin ja on ensiarvoisen tärkeää istua lippuun merkityllä paikalla.

Kioskipalvelut ovat käytössä ja jonoissa noudatetaan turvavälejä. Omien juomien ja syömisten tuominen on kielletty. Käsienpesu on mahdollista WC-tiloissa ja katsomoon järjestetään käsien desinfiontipaikat.

Yleisön poistuminen ottelusta tapahtuu porrastetusti katsomolohkoittain, jotta mahdollinen ruuhkautuminen vältetään.

Ottelutapahtuman järjestelyiden ohjeistus tulostetaan myös PDF-lippuihin.

Yleinen turvallisuusohjeistus

Muista vielä seuraavat tärkeät turvallisuusohjeet:

  • Älä tule sairaana tai oireisena otteluun.
  • Huolehdi turvaväleistä katsomossa ja muissa Bolt Arenan tiloissa.
  • Istu lippuun merkityllä paikalla – tämä on tärkeää mahdollisen tartuntaketjun jäljittämisen vuoksi.
  • Istuminen on sallittu vain merkityillä paikoilla.
  • Jos tulet paikalle perheen kanssa, keskustele järjestyksenvalvojan kanssa istumajärjestelyistä.