Vastassa tuttu kilpakumppani

HJK kohtaa vuoden tauon jälkeen takaisin liigakentille nousseen PK-35 Vantaan.

HJK on kolmen pelatun kierroksen jälkeen seitsemässä pisteessä, yhdellä tasapelillä ja kahdella voitolla. PK-35 Vantaa avasi Kansallisen Liigan voitokkaasti, mutta joukkuellee on sen jälkeen kertynyt tappiot PK-35 ja Honkaa vastaan.

Joukkueet ovat kohdanneet edellisen kerran kauden 2019 Suomen Cupin puolivälieräottelu, jossa HJK tiputti vantaalaiset jatkosta luvuin 3-2. Klubilaisilla on kuitenkin varmasti tuoreessa muistissa kauden 2018 päätösottelu, jossa PK-35 Vantaa nappasi mestaruuden voittamalla kotijoukkueen Töölössä 1-2.

Vantaalaisten riveihin ovat täksi kaudeksi liittyneet yhdysvaltalainen Olivia Doak, Anna Olmala (ONS), Wilma Forsblom (EBK), Eerika Appleqvist (FC Honka), Emmi Mäensivu (VJS) sekä Oona Sevenius ja Tytti Kemppainen (NJS). Joukkueesta löytyy myös edelleen rutkasti liigakokemusta.

Päävalmentaja Jonne Kunnaksen mukaan Myyrmäessä nähdään motivoitunut HJK.

– Lähdemme otteluun oman pelaamisen kautta. Vastassa on joukkue, jota vastaan pelaajien ei varmasti tarvitse hakea lisäfiilistä. Vantaalaisilla on kasassa hyvä, iskukykyinen joukkue, joten helpolla emme tule ottelussa missään tapauksessa pääsemään.

Pe 3.7. PK-35 Vantaa HJK klo 19 Myyrmäki stadion