Veera Hellman Klubissa myös tulevalla kaudella

HJK on tehnyt myös hyökkääjä Veera Hellmanin kanssa kauden 2023 kattavan jatkosopimuksen.

Veera Hellman - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Tuleva kausi on 20-vuotiaalle Veera Hellmanille kolmas HJK:n riveissä. Hellmanin ensimmäinen Klubikausi päättyi heti kauden alussa ikävään loukkaantumiseen, mutta viime kaudella nuori keskikenttäpelaaja viimeisteli pienistä loukkaantumisista huolimatta pelaamissaan 13 Kansallisen Liigan ottelussa neljästi. Viidessä Suomen Cup pelissä Hellman urakoi jopa kahdeksan maalin edestä.

Päävalmentaja Arttu Heinonen näkee Hellmanin joukkueelle tärkeänä pelaajana, joka luo hyviä vaihtoehtoja maalipaikkojen tekemiseen.

– Veera on erittäin monipuolinen ja monikäyttöinen pelaaja, joka tuo joukkueelle paljon nopeutta hyökkäämiseen sekä puolustuspelaamiseen.  Ensi kaudella Veeralta on lupa odottaa erinomaista kautta tehojen, mutta myös laadukkaan pelaamisen puolelta, Heinonen kiteyttää.

Vaikka viime kausi oli edeltäjäänsä ehjempi, siintää Hellmanin toiveissa nyt täysin ehjä kausi.

– Viime kaudesta jäi hyviäkin asioita käteen, vaikka loukkaantuminen teki omasta kaudestani rikkonaisen ja joukkueena emme aivan saavuttaneet tulostavoitteita. Uskon, että tulevalla kaudella pystyn itse kehittymään kokonaisvaltaisesti pelaajana ja joukkueena odotan, että pystymme pelaamaan nousujohteisesti ja taistelemme myös mestaruudesta, Hellman painottaa.