Vieraita Alavetelistä

HJK saa kauden toiseen kotiotteluun mielenkiintoisia vieraita Kruunupyyn Alavetelistä, kun IK Myran saapuu Töölöön. IK Myran on Klubille uusi tuttavuus ja 72. naisten pääsarjatasolla Suomessa esiintynyt seura.

IK Myran oli lähellä nousua Naisten Liigaan jo kaudella 2017, mutta ONS voitti silloin liigakarsinnat yhteismaalein 5-2. Kaudella 2018 IK Myran varmisti suoran nousun voittamalla Naisten ykkösen. IK Myran on ottanut harjoituskaudella 3-2 voiton ONS:a sekä pelannut tasan 1-1 Ilveksen kanssa.

HJK pelasi maajoukkuetauon aikana 3×25 min pelitreenin farmiyhteistyöseura HPS:a vastaan ja joukkue on muutenkin keskittynyt harjoituksissa pelin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. TiPS-ottelusta ollaan otettu oppia niin puolustus- kuin hyökkäyspelaamiseen.

Töölöön on lauantaina tulossa kaksi bussilastillista äänekkäitä vierasfaneja Alavetelistä, jotka haluavat varmasti kannustaa ”Muurahaiset” historiallisessa Naisten Liiga-avauksessa pisteille. IK Myrania ei ole varaa aliarvioida ja jokaisen Klubipelaajan täytyy laittaa itsensä likoon pisteiden eteen sekä näyttää nousijoille minkälaista pelinopeutta sekä taitotasoa Naisten Liigassa vaaditaan.

La 13.4. HJK – IK Myran klo 18:30 Telia 5G Areena, liput ovelta 10/5€