Vilma Hakala palaa Klubiin

HJK on tehnyt Vilma Hakalan kanssa kauden 2021 kattavan pelaajasopimuksen.

Vilma Hakala - HJK Helsinki, Photo: @ Kalevi Hämäläinen

Vilma Hakala nähtiin Klubin paidassa kausilla 2016–2019. Neljän kauden aikana 24-vuotias hyökkääjä pelasi HJK:ssa yhteensä 89 peliä, joissa hän viimeisteli 31 maalia. Näinä kausina hän myös voitti Suomen mestaruuden vuonna 2019 sekä Suomen Cupin kahdesti.

Ennen HJK:ta Hakala pelasi PK-35 Vantaassa, jossa hän voitti Suomen mestaruuden niin ikään kahdesti. Viime kauden Hakala pelasi FC Hongan riveissä, mutta nyt edessä on paluu tuttuun seuraan. Hakala on pelannut urallaan toistaiseksi seitsemän A-maaottelua.

– Vilma on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan meillä eri rooleissa ja nimenomaan meidän näköistä jalkapalloa. Olemme talven ajan pitäneet keskustelua yllä Vilman kanssa ja nyt siirto vahvistui.  Uusien pelaajien suhteen teemme tarkkaa kartoitusta ja Vilma täyttää meidän kaikki kriteerit. Ja toki hän on meille hyvinkin tuttu pelaaja edellisvuosilta, päävalmentaja Jonne Kunnas kertoo.

Hakala odottaa paluuta HJK-paitaan innolla.

– Hyvillä fiiliksillä palaan takaisin Klubiin. Nyt on muutamat treenit takana, ja joukkue on ottanut minut hyvin vastaan. Kaiken kaikkiaan positiiviset ja odottavaiset fiilikset tulevasta, varmasti mielenkiintoinen kausi tulossa, Hakala kertoo tunnelmistaan.

Tervetuloa takaisin Vilma!