Vuoden ensimmäinen harjoitusottelu lauantaina

HJK kohtaa vuoden ensimmäisessä ottelussa toisen klubilaisjengin, HJK P07 Sinisen. Ottelu pelataan 22.1. klo 13 alkaen Saharassa.

Nea Lehtola - HJK Helsinki. Photo: © Mira Lönnqvist

Joukkue on ehtinyt harjoitella yhdessä kaksi viikkoa ennen vuoden ensimmäistä harjoitusmatsia.

– Olemme keskittyneet oman pelin rakenteen eteenpäin viemiseen ja tiettyjen perusperiaatteiden tuomiseen. Nyt aletaan sitten rakentaa näiden perusjuttujen päälle. Toki tällä hetkellä lievätkin sairastamiset tuovat pientä lisäsäätöä arkeen, mutta sekä valmennuksella että pelaajilla on hyvä fiilis ja olemme päässeet treenaamaan laadukkaasti, päävalmentaja Jonne Kunnas valottaa joukkueen tilannetta.

HJK:lla on Kansallisen Liigan kaudelle 23 sopimuspelaajaa. Lauantain harjoitusottelussa pelituntumaa haetaan lähtökohtaisesti kaikille pelikuntoisille pelaajille.

– Haemme kaikille yksilöinä pelituntumaa, mutta myös kokemusta yhdessä pelaamisesta. Tämä on viimeinen harjoitusmatsimme ennen viikon päästä alkavaa Suomen Cupin lohkovaihetta, joten toki on tärkeää päästä kehittämään myös omaa pelaamistamme Cupin pelejä ajatellen.

Lauantain harjoitusottelussa nähdään myös Klubiin täksi kaudeksi liittyneet Joanna TynniläTea HeininenAnnika HaanpääJenna Topra sekä Oona Sevenius.

Ottelu pelataan vallitsevien koronarajoitusten vuoksi ilman yleisöä. Harkkamatsin fiiliksiä seurataan HJK Naisten Instagramissa.