mainos
HJK Helsinki - Helsingin Jalkapalloklubi

Bollis Bar & Bistro

Ravintola Bollis Bar & Bistro

Aitiotarjoilut

Tervetuloa herkulliselle pelimatkalle Sonera Stadiumin makujen maailmaan.

Aitioiden ravintolapalveluiden kulmakivi on tasokas keittiö. Keittiömestarimme on laatinut asiakkaitamme ajatellen menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus.

Erinomainen ruoka yhdistettynä hyvään palveluun ja vauhdikkaaseen tapahtumaan luo hyvän lähtökohdan onnistuneelle tilaisuudelle.

Tiedustelut:
09 42577900 (ma-pe 9-16)
ravintola@bollis.fi

Yksityistilaisuudet

Bollis Bar & Bistrossa on mahdollista järjestää myös yksityistilaisuuksia. Uudistunut Bollis tarjoaa erinomaiset puitteet erilaisiin kauden juhlatilaisuuksiin. Suunnittelemme ja järjestämme yritys- ja muut tapahtumat toiveidenne mukaisesti.

Ravintolamme kulmakivi on tasokas keittiö. Keittiömestarimme on laatinut asiakkaitamme ajatellen menuvaihtoehtoja, joissa makuhermoja hemmottelevat kansainväliset ruokavaikutteet ja aito paikallisuus.

Erinomainen ruoka yhdistettynä hyvään palveluun ja bistrohenkiseen miljööseen luo hyvän lähtökohdan onnistuneelle tilaisuudelle.

Tiedustelut:
09 42577900 (ma-pe 9-16)
ravintola@bollis.fi

Bolliksen sporttibaari

IT’S A GOOOOOOOOOOOOOOAL!

Huhtikuussa avautuva Bolliksen sporttibaari on oivallinen valinta, kun haluat nauttia hyvästä meiningistä ja rentoutua urheilun parissa. Tarjoamme erinomaiset puitteet rentoon illanviettoon urheilun merkeissä.

Hyvien pelien ja hyvän tunnelman lisäksi baaristamme löytyy erinomainen valikoima laadukkaita janojuomia sekä street food-tyyppisiä ruokia.

Bolliksen kioskipalvelut

Sonera Stadiumin palvelupisteistä löydät mm. street food-tyyppistä fast foodia, kylmiä ja kuumia juomia ja makeaa mahan täydeltä.

Asiakaskokemusta parantaaksemme tuomme kaudelle 2017 mahdollisuuden tilata tuotteita etukäteen ja noutaa ne ilman jonotusta erillisestä palvelupisteestä. Näin takaat itsellesi rennomman tapahtumakokemuksen.

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä palveluiden toimittamisessa, mainosten personoinnissa ja liikenteen analysoinnissa. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lisää tietoa tästä ».