Futiskauden kuumempi puolisko – Half Season -kausikortti alk. 80 euroa

Loppukauden kausikortit ovat nyt myynnissä. Kaikki kotimatsit mestaruustaistelussa ja etuosto-oikeus europeleihin.

HJK puolitti Veikkausliigan kausikortin. Uusi loppukauden kausari kulkee nimellä Half Season -kausikortti. Loppukauden kausarit ovat myynnissä osoitteessa hjk.lippu.fi. Hinnat alkaen 80 euroa aikuiselta. 

Kautta on nyt pelattu 13 peliä ja edessä on vielä 14 ottelua, kun mukaan lasketaan Mestaruussarjan pelit. Klubi majailee sarjataulukossa kolmantena. Kuuma mestaruustaisto on käynnissä. 

Kotiotteluita Klubi on pelannut seitsemän. Runkosarjan osalta kotipelejä on jäljellä vielä neljä, ja sen päälle Mestaruussarjassa kaksi tai kolme kotiottelua. Siitä tietysti lähdetään, että kotipelejä on syksyllä Mestaruussarjassa kolme. Silloin kotipelejä olisi edessä yhteensä vielä seitsemän. 

Loppukauden kausikortilla näet tietysti kaikki Klubin Veikkausliigan kotimatsit. Sen lisäksi saat etuosto-oikeuden europeleihin. Klubi aloittaa Mestarien liigan karsinnat 11. tai 12. heinäkuuta. Vastustaja arvotaan 20. kesäkuuta. 

Half Season -kausikortti on matkalippusi Klubin kanssa Eurooppaan. Kausikortti tuo takuun siitä, että olet ensimmäisten joukossa hankkimassa lippuja Klubin europeleihin, karsinnoista aina mahdolliseen lohkovaiheeseen saakka. 

Viime vuonna Klubi eteni Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen, ja kotiotteluiden liput myytiin puolessa tunnissa. Silloinkin kausikorttilaisilla oli etuosto-oikeus. Sama käytäntö on voimassa myös tänä vuonna, joten kausikortti on edullinen vakuutus siitä, että varmistat paikkasi mahdollisiin lohkovaiheen kotiotteluihin. 

Half Season -kausikorttien hinnat

Pääkatsomo190 €
Lumme Energia Aurinkokatsomo (Itäkatsomo)120 €
Klubipääty80 €
Lasten kausikortti kaikkiin katsomoihin35 €